Μαΐ 19 2014

Αποδεχτηκε την ηττα ο Τζανακουλης

Τζανακούλης: Μου έσκαψαν τον λάκκο…

Τζανακούλης: Μου έσκαψαν τον λάκκο…

Του Γιάννη Ανδρεάκη/ larissanet.gr

Σκληρή επίθεση σε όσους αποχώρησαν από την παράταξή του και έλαβαν μέρος σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές με άλλες παρατάξεις εξαπέλυσε ο απερχόμενος δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης στη δήλωση που πραγματοποίησε πριν από λίγο στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Λάρισα, Πόλη του Αύριο».

ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΛ 1

Μάλιστα, ο κ. Τζανακούλης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «μου έσκαψαν τον λάκκο» και χωρίς να κατονομάσει συγκεκριμένα πρόσωπα κατήγγειλε ότι «συγκεκριμένοι άνθρωποι μέσα από την ομάδα μας δούλευαν σε βάρος μας». «Ενεργούσαν χωρίς να με ενημερώνουν… ‘Έφτασαν να διορίζουν κόσμο χωρίς να μας ενημερώσουν» επισήμανε ο απερχόμενος δήμαρχος και πρόσθεσε «το λάθος ήταν καθαρά δικό μου».

Σε άλλο σημείο της δήλωσής του ο κ. Τζανακούλης αφού δήλωσε ότι «υπολείπονται ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΛ 2ακόμη τα αποτελέσματα από΄πολλά εκλογικά τμήματα», παραδέχθηκε ουσιαστικά την ήττα του καθώς τόνισε ότι «τα συγκεκριμένα αποτελέσματα είναι δύσκολο να ανατραπούν».

Συνεχάρη αφενός τους υποψήφιους της παράταξής του και στη συνέχεια συνεχάρη τους άλλους υποψήφιους δημάρχους, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους τους Λαρισαίους.

Ο απερχόμενος δήμαρχος χαρακτήρισε «άνισο» τον προεκλογικό αγώνα εκ μέρους άλλων παρατάξεων, ενώ κατήγγειλε πως δέχθηκε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. «Στόχος όλων ήμουν κυρίως εγώ» τόνισε.

ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΛ 4Ο κ. Τζανακούλης περιέγραψε και το πλαίσιο των από εδώ και πέρα ενεργειών εφόσον δεν μετέχει στον δεύτερο γύρο των εκλογών, δηλώνοντας «η δημοτική παράταξη θα ‘ναι παρούσα και ο Τζανακούλης θα ‘ναι εκεί μέχρι να διαμορφωθεί η κατάσταση». Μάλιστα, ανακοίνωσε πως αύριο θα υπάρξει σύγκλιση της παράταξης για να αποφασιστούν τα περεταίρω βήματα.

Πάντως, προανήγγειλε πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος και πρόσθεσε πως «θα υπάρχει σύντομα διάδοχη κατάσταση», ενώ διευκρίνισε «δεν δίνω δαχτυλίδι».

Ο απερχόμενος δήμαρχος δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του για την ενδεχόμενη στήριξη που θα προσφέρει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά «όλοι αυτοί που μου επιτέθηκαν ανηλεώς περιμένω πως θα ρίξουν τα μούτρα τους και θα έρθουν να μου ζητήσουν βοήθεια».


Αρέσει σε %d bloggers: