Μαΐ 20 2014

Το ποτάμι κάνει χάσιμο της παρθενιάς, προεκλογικό Υλικό (video)

Η «Πρώτη φορά» του Σταύρου Θεοδωράκη και του Μπαράκ ΟμπάμαΤο να χρησιμοποιείς το σεξ για να πουλάς ένα προϊόν είναι ένα παλιό, πολυχρησιμοποιημένο τρίκ των διαφημιστών για να πλασάρεις εμπορεύματα στην αγορά.

Όμως όταν μιλάμε για κόμμα τότε η απουσία θέσεων του ποτάμιου είναι ολοφάνερη στο προεκλογικό  σποτάκι  του κόμματος με τον τίτλο «Η πρώτη της φορά».

Το σποτάκι  μιλά «την πρώτη φορά» των γυναικών. Στο βίντεο μια νεαρή γυναίκα κάνει πολλές αναφορές στην «πρώτη φορά» που, όπως αποκαλύπτεται στο τέλος χαμογελώντας, δεν αφορούν στο ερωτικό πάθος, αλλά στην πρώτη φορά που ψήφισε(;).  Δείτε τo video:

Αν ο στόχος είναι να προκαλέσει και να συζητηθεί τότε το video  τα έχει καταφέρει. Η επικοινωνιακή  κάλυψη μια μη πολιτικής προσέγγισης κορυφώνεται αν και δεν είναι αντιληπτό  το πως θα φέρει ψήφους

Είναι μια ιδέα από την Αμερική καθώς αντίστοιχη είχε κάνει και ο Μπαρακ Ομπαμα σε καποια προεκλογική εκστρατεία του.

Αντιδράσεις

Το σποτάκι εξόργισε τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή  του κόμματος Περικλή Βαλλιάνo που με ανάρτησή του στο facebook υποστηρίζει ότι πρόκειται για προσβλητικό σποτ για τις γυναίκες και καλεί μάλιστα τον Σ. Θεοδωράκη να το αποκηρύξει… Τα σποτάκια

Η πρώτη ανάρτηση: Ζητώ να αποσυρθεί αμέσως το αισχρό και απαράδεκτο διαφημιστικό με τίτλο «πρώτη φορά», καθώς και το άλλο αχαρακτήριστο που το συνοδεύει. Οι «διαφημίσεις» αυτές προσβάλλουν κάθε γυναίκα με ένα διεστραμμένο χιούμορ. Και βέβαια υποσκάπτουν και προσβάλλουν κάθε αξία για την οποία υποτίθεται συγκροτήθηκε  το Ποτάμι. Προσωπικά ζητώ συγγνώμη για τα ανοσιουργήματα αυτά, αν και δεν είχα την παραμικρή γνώση και συμμετοχή. Αλλά βέβαια αυτό δεν φτάνει. Πρέπει η ηγεσία του κόμματος να βγεί ευθαρσώς και να αποκηρύξει χωρίς περιστροφές το αίσχος των «διαφημίσεων» αυτών, και να ζητήσει συγγνώμη από κάθε γυναίκα, και θα έλεγα κάθε άνθρωπο γενικά, που θίγουν με βάναυσο τρόπο.


2 Σχόλια

    • nevriasmenos on 20 Μαΐου 2014 at 17:45

    Μπορεί να ήθελε να μετρήσει πόσες «ξανθιές» υπάρχουν. Γιατί από γυναίκες μόνον βλαμένες θα τον ψηφίσουν. Ευτυχώς έδειξε νωρίς το ποιόν του ο άνθρωπος.

    • talos4fight on 20 Μαΐου 2014 at 23:15

    Αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών
    φαίνεται ότι οι βλαμμένοι, σ’ αυτή τη χώρα είναι πλέον πάρα πολλοί, δυστυχώς ! Καλπάζει η μαλάκυνση του εγκεφάλου, αγαπητέ, καλπάζει!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: