Μαΐ 20 2014

Πάγκαλος: Το ΠΑΣΟΚ τάιζε δημοσκόπους, φτύνουν εκεί που έτρωγαν

Καταπέλτης ήταν σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος για τους δημοσκόπους και τις λάθος εκτιμήσεις που έκαναν στα exit polls, λέγοντας πως είναι οι άνθρωποι στους οποίους μοίραζε λεφτά το ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας όπως κάθε Τρίτη στο ΒΗΜΑ FM μίλησε για ανθρώπους στους οποίους «το ΠΑΣΟΚ μοίραζε κακώς λεφτά», που «φτύνουν εκεί που έτρωγαν» και που «μισούσαν το χέρι που τους τάιζε». Χαρακτήρισε επίσης παράλογο, ένας δημοσκόπος να είναι στέλεχος κόμματος, καθηγητής Πανεπιστημίου και επιχειρηματίας, φωτογραφίζοντας τον Ηλία Νικολακόπουλο.

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε όμως και στις δηλώσεις που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα για την Ρένα Δούρου, μιλώντας για μικροαστικό καθωσπρεπισμό όσον αφορά στις ανττιδράσεις. Πάντως πρόσθεσε ότι έκανε λάθος και πως «ίσως κακώς» έκανε τη συγκεκριμένη προέκταση για την κ. Δούρου, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα «πάρα πολύ εμφανίσιμη».

Πρόσθεσε πως το πρόβλημα ήταν αν ο ίδιος είπε κάτι «για το μπικίνι» και όχι αν «κτηνωδώς και θρασύτατα» η κυρία Δούρου παραβίασε το νόμο για τις αφισοκολλήσεις.


1 Σχόλιο

  • talos4fight on 21 Μαΐου 2014 at 19:41

  Να σας πώ τη σκέψη μου σχετικά με τα δήθεν αποτυχημένα προγνωστικά. Τα δείγματα επιλέγησαν ακριβώς γιά να αποτύχουν τα προγνωστικά, να » πέσει» ο ΣΥΡΙΖΑ στα μάτια των ψηφοφόρων,
  να απογοητευθεί ο κόσμος και να πάει στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ με άλλη
  διάθεση. Να μη ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ αλλά μικρά κόμματα και έτσι να τελειώνουν με τον ΣΥΡΙΖΑ άπαξ διά παντός οι ξεπουλητάδες.
  Εδώ, θα φανεί αν οι Έλληνες έχουν λίγο μυαλό ακόμη ή έχουν πάθει
  ανεπίστρεπτη μαλάκυνση εγκεφάλου!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: