Μαΐ 20 2014

550.000 νέες θέσεις εργασίας θα τάξει απόψε ο Σαμαράς

Εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο: 550.000 νέες θέσεις εργασίας και μείωση φόρων 550.000 νέες θέσεις εργασίας θα τάξει απόψε ο Σαμαράς και θα υποσχεθεί μείωση φόρων όταν το επιτρέψει η τρόικα

Το νέο  προεκλογικό Εθνικό Αναπτυξιακό Σχέδιο θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στις 7 το απόγευμα, σε εκδήλωση της ΝΔ με θέμα: «Ελλάδα: όραμα Ανάπτυξης», που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Μουσείο Μπενάκη.

Ο πρωθυπουργός θέλει να δείξει ότι αποσκοπεί να  καταθέσει έστω ένα παραγωγικό μοντέλο  για την χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα αναφέρεται στη δημιουργία 550.000 θέσεων εργασίας για τα  επόμενα χρόνια.

Ο κ. Σαμαράς, αναμένεται να επαναλάβει ότι σταδιακά -και όταν η χώρα θα πετύχει τους δημοσιονομικούς  στόχους της τρόικα- θα υπάρξει μείωση των φόρων, μείωση των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης, καθιέρωση ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και μία σειρά ρυθμίσεις για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, με αναθεώρηση των πόρων.

Επίσης θα αναφέρει  για πολοστή φορά  την άποψη του κόμματος του για τους στρατηγικούς τομείς -που η ελληνική οικονομία διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα και στους οποίους θα βασιστεί η ανάπτυξη-

Στο σχέδιο  του υπάρχουν προβλέψεις για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων με τη δημιουργία ευνοϊκού περιβάλλοντος και τη μείωση της γραφειοκρατίας και φυσικά η απελευθέρωση των αγορών και το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων.


3 Σχόλια

  • RYaN on 20 Μαΐου 2014 at 20:44

  Αγροτοβουκολικό πρόγραμμα δραχμής, σούπερ πιασιάρικο σε επαρχιώτικές ψήφους. Με τέτοια ανάπτυξη δεν τη βγάζεις, όμως, καθαρή μέσα στο σούπερ ακριβό ευρώ.

  • paso on 20 Μαΐου 2014 at 21:41

  ΤΩΝ 360€.

  • alatzaz on 20 Μαΐου 2014 at 22:31

  Αυτος ο πολιτικος της πλακας ξερει πολυ καλα οτι ο λαος του ειναι της πλακας και αυτος , για αυτο τολμα και συνεχιζει να τον υποτιμαει ακομα ,,

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: