Μαΐ 20 2014

Ολοι διαψεύδουν το ενδεχόμενο μείωσης του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα!

Αλαλούμ με δήλωση της Δαμανάκη

Δεν υπάρχει τετοιο θέμα λένε οι μνημονιακοί

Σάλος προκλήθηκε με τη δήλωση που αποδόθηκε στην Επιτρόπο της ΕΕ  Μαρία Δαμανάκη για τον κατώτατο μισθό.

Συγκεκριμένα, εδώ και λίγες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι κ. Δαμανάκη είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της ότι η Κομισιόν διατηρεί ανοιχτό το θέμα της περαιτέρω μείωσης του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα.

Στην τοποθέτηση της κυρίας Δαμανάκη απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος δήλωσε: «Προφανώς η κ. Δαμανάκη δεν γνωρίζει τι έχει συμφωνηθεί  με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την τρόικα. Και αυτό που έχει συμφωνηθεί σε ανώτατο επίπεδο στην ΕΕ, καθώς και με την τρόικα, είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή μείωση στον κατώτατο μισθό στην Ελλάδα.

Το αντίθετο μάλιστα. Η σταδιακή άνοδος της εθνικής οικονομίας ανοίγει το δρόμο για την αντίστοιχη αύξηση των μισθών».

Μετά την αναστάτωση, η κυρία Δαμανάκη από τη Ρώμη όπου βρίσκεται προέβη σε δήλωση διάψευσης. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έκανε οποιεσδήποτε δηλώσεις, σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης, σχετικά με τον κατώτατο μισθό. Ουδέποτε η κυρία Δαμανάκη έκανε παρόμοιες δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα κατά τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο».

Νέα δήλωση από Κεδίκογλου

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου έκανε στη συνέχεια την ακόλουθη δήλωση:

«Η δήλωση που ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης λανθασμένα ανέφεραν ότι έκανε σήμερα η κα Δαμανάκη, δεν έχει γίνει. Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο μείωσης του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα».


1 Σχόλιο

    • paso on 20 Μαΐου 2014 at 20:54

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ? ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΑΣΟΚ -ΝΔ.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: