Μαΐ 22 2014

Γιορτή πολιτισμού απο την «Συμπαράταξη»

Γιορτή πολιτισμού απο την «Συμπαράταξη»Με κεντρικό σύνθημα «Μοιραζόμαστε την ίδια σκηνή, την ίδια πόλη», η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» οργανώνει ανοιχτή γιορτή πολιτισμού καλώντας όλους τους συμπολίτες που θέλουν να μοιραστούν την ίδια σκηνή και τις ανησυχίες που αφορούν την πόλη μας, να δώσουν το παρόν, να συμμετέχουν και να ψυχαγωγηθούν με ελεύθερη προσέλευση  στις εκδηλώσεις.

Την Παρασκευή 23 Μαΐου από τις 11 π.μ.,  στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, θα δημιουργηθούν ομάδες συζήτησης και πολιτιστικών δράσεων, όπως και ανοιχτή επικοινωνία με συμπολίτες μας που θέλουν να συμμετέχουν στα μουσικά δρώμενα, αλλά  και με όσους επιθυμούν να καταθέσουν απόψεις  και  ιδέες, για όσα αφορούν στην πόλη μας.

Η ομάδα πολιτισμού της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» με το σύνθημα «αφήστε τα παιδιά να εκφραστούν μαζί μας» θα συνεχίσει τις δράσεις με θεατρικό παιχνίδι – αφήγηση παραμυθιού, στον ίδιο χώρο από τις 5.30 μ.μ,  μέχρι τις 6.15 μ.μ.  Οι μικροί πρωταγωνιστές, από 5-9 ετών, που καλούνται να πάρουν μέρος στο θεατρικό παιχνίδι, θα ψυχαγωγηθούν, θα ονειρευτούν και θα δουν με τα δικά τους μάτια πώς ο κόσμος θα γίνει πιο όμορφος μέσα από  παιχνίδια έκφρασης, κίνησης και επικοινωνίας συνταιριασμένα αρμονικά με το παραμύθι.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ανοιχτή συναυλία για όλους τους συμπολίτες μας  με τη συμμετοχή πολλών Λαρισαίων καλλιτεχνών από όλους τους χώρους της  μουσικής,  που καλούνται να πάρουν μέρος σε αυτή τη πανδαισία ήχων, δράσεων, απόψεων και πολιτισμού.

Οι εκδηλώσεις θα τελειώσουν στις 8.30 μμ και θα ακολουθήσει η ομιλία του υποψήφιου δημάρχου, και επικεφαλής της «Συμπαράταξης», Απόστολου Καλογιάννη

(Δηλώσεις συμμετοχής για το θεατρικό παιχνίδι  στα τηλ. 2410615030 και κιν. 6974511053)


Αρέσει σε %d bloggers: