Μαΐ 23 2014

Σε όλους αυτούς που είπαν τους Έλληνες διεφθαρμένους από την κορφή ως τα νύχια (video)

Πορνεία, όπλα και ναρκωτικά θα συνυπολογιστούν στο ιταλικό και στο ευρωπαϊκό ΑΕΠ ώστε να βγουν τα νούμερα.

Σοκάρει η συνταγή Ρένζι για τη βιωσιμότητα του χρέους και μείωση του ελλείμματος.

ισοβιαΑπόφαση που σοκάρει αλλά μειώνει το δημόσιο χρέος ως ποσοστό επί του ΑΕΠ και το καθιστά βιώσιμο(;)  τουλάχιστον για φέτος έλαβε το ιταλικό υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνοντας τον συνυπολογισμό του λαθρεμπορίου, όπλων, ναρκωτικών και της πορνείας στο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν της Ιταλίας.

Με αυτό τον τρόπο ο Ματέο Ρένζι φιλοδοξεί να κλείσει την τρύπα στα δημόσια Οικονομικά περιορίζοντας δραστικά το έλλειμμα το οποίο δεν έχει καταφέρει να δαμάσει παρά τις διαρκείς περικοπές στις δημόσιες δαπάνες.

Ετσι ο πρωθυπουργός μερικές ώρες πριν από τις Ευρωεκλογές προσπαθεί να απομακρύνει σενάρια νέων μειώσεων στις δαπάνες, τους μισθούς και το φόβο απολύσεων στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών της χώρας η νέα ρύθμιση έγινε σε συνεννόηση με την Κομισιόν και έχει τη σφραγίδα της Eurostat.

Συνεπώς το ΑΕΠ της χώρας θα ενισχυθεί σημαντικά το 2014, ενώ θα αναπροσαρμοστεί αναλογικά και για τα προηγούμενα έτη. Παράλληλα θα περιοριστεί το χρέος και το έλλειμμα ως προς το ΑΕΠ, δίνοντας στην κυβέρνηση χώρο να ανασάνει και βελτιώνοντας άρδην την εικόνα της χώρας.


Αρέσει σε %d bloggers: