Μαΐ 26 2014

O Μπέος υπόσχεται Παντελίδη και Πάολα στους Βολιώτες… (Video)

Η αλήθεια είναι ότι ο πολιτικός άκοσμος τα έκανε μαντάρα στο βόλο

Πολιτιστική… επανάσταση  του Μπέου

Υποσχέσεις γιαΠάολα, Καρρά, Παντελίδη και Ρέμο, , μεταξύ άλλων, ο νέος δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που εξελέγη με 53,13%.

Στις πρώτες του δηλώσεις προς το συγκεντρωμένο πλήθος και ενώ στον ουρανό είχαν αφεθεί λευκά περιστέρια, ο νέος δήμαρχος Βόλου, αφού ευχαρίστησε τους δημότες που τον εμπιστεύτηκαν, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των καλλιτεχνών από την Αθήνα που συνυπέγραψαν κατά της υποψηφιότητάς του. Τους χαρακτήρισε «ανθρώπους της αρπαχτής» που «επί χρόνια λυμαίνονται τα κονδύλια του υπουργείου Πολιτισμού».
Και ανέφερε ότι οι άνθρωποι του πολιτισμού είναι οι καλλιτέχνες που ψυχαγωγούν, όπος ο Καρράς, ο Ρέμος, η Πάολα, ο Παντελίδης, χωρίς να λυμαίνονται, όπως είπε, τα κρατικά κονδύλια.

Επίσης, ο κ. Μπέος επιτέθηκε κατά του αντιπάλου του Μαργαρίτη Πατσιαντά, τον οποίο χαρακτήρισε «μικροπρεπή και χωρίς αξιοπρέπεια».

Ο νέος δήμαρχος Βόλου είπε ότι δεν προτίθεται να παραλάβει τίποτα από την απερχόμενη δημοτική Αρχή, χωρίς προηγουμένως να έχει σχετικό έγγραφο γιατί, όπως σημείωσε, ο λυσσαλέος πόλεμος που έγινε εναντίον του «δείχνει ότι κάτι κρύβουν και φοβούνται», ενώ δεσμεύτηκε ότι θα είναι δήμαρχος όλων των Βολιωτών.

Δείτε τις… καλλιτεχνικές του δηλώσεις, στο βίντεο που ακολουθεί, μετά το ένατο λεπτό

Πληροφοριες απο το pontiki.gr


Αρέσει σε %d bloggers: