Μαΐ 26 2014

Προβληματισμός και μουρμούρες στην Ελιά

Καρφιά Γρηγοράκου στον Γ. Παπανδρέου μετά  την νέα συρρίκνωση.

Τη δυσαρέσκειά του για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τη στάση του απέναντι στην Ελιά και το ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα» ο κ. Γρηγοράκος είπε:

«Έχετε ακούσει μια παροιμία για την πόρτα του χειμώνα; Όταν έχει φτάσει ο χειμώνας και ανοίγεις την πόρτα του, το καλοκαίρι έχει περάσει; Στην πόρτα του χειμώνα πας να ανοίξεις, όταν έχεις περάσει από τη μία εποχή στην άλλη;

Πας να στηρίξεις, δηλαδή, το κόμμα σου στις 12 το μεσημέρι, όταν έχουν ψηφίσει οι μισοί Έλληνες; Σε ποιον είχε στείλει mail; Θυμάμαι εγώ τον Γιώργο Παπανδρέου που ήταν πρόεδρος ενός μεγάλου Κινήματος και έχουμε συνυπάρξει σε όλα αυτά, σε όλα! Αλλά… έλεος πια!».

Πάντως τόνισε ότι «τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και πιστεύω ότι ούτε η Ελιά μπορεί να πανηγυρίζει. Δεν μπορεί να πανηγυρίζει κανείς από την Κεντροαριστερά και πρέπει, όταν πέσει ο κουρνιαχτός, να το δούμε λίγο καλύτερα και πώς φτάσαμε εδώ, διότι ξέρουμε ότι δώσαμε πάρα πολλά.

Ο κόσμος κάτι μάς λέει και αυτό το μήνυμα πρέπει να το μεταφράσουμε. Αυτό που μας λέει ο κόσμος πρέπει να το δούμε. Δεν μπορεί να είναι στα κάγκελα και εμείς να καθόμαστε και να σφυρίζουμε.

Ο κόσμος μάς έδωσε ένα σαφές μήνυμα και πιστεύω ότι αυτήν τη στιγμή πέσαμε από την Ακρόπολη και σταθήκαμε όρθιοι. Στην Κεντροαριστερά πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα».


1 Σχόλιο

    • RYaN on 27 Μαΐου 2014 at 00:47

    Δείτε τη σφαίρα πάνω από το πορτρέτο του Βενιζέλου. Άθικτο το πορτρέτο του Ανδρέα. Πρόκειται για βολή ακριβείας? 🙂

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: