Μαΐ 27 2014

Περιμένει το ΟΚ ο Σαμαράς για ανασχηματισμό!

Giannis-Stournaras

Ο Στουρναρας θα δώσει το ΟΚ για την μετακίνηση του

Δεν ξενίζει κανέναν  η δήθεν διαρροή από την πλευρά του Υπουργού Οικονομικών ο οποίος εμφανίζεται ενοχλημένος από την κριτική που του ασκούν στελέχη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και φέρεται  έτοιμος να τα βροντήξει

Όμως η διαρροή αυτή δεν είναι από την πλευρά του Γιάννη Στουρναρα άλλα κατευθύνεται προς αυτόν ως τροχιοδεικτική βολή και ως προσπάθεια να αποκαλυφθούν οι προθέσεις του

Ο Γιάννης Στουρνάρας  απολαμβάνει  την εμπιστοσύνη του Βερολίνου και της ΕΚΤ  και  παρόλο που στην διαρροή εμφανίζεται «αποφασισμένος να αποχωρήσει μόνος του από το υπουργείο Οικονομικών», η πραγματικότητα είναι ότι τίποτα δεν θα συμβεί χωρίς την άδεια τους.

Πόσο μάλλον τώρα που χρειάζεται ένας άνθρωπος με τις γνώσεις  και το ταπεραμέντο του για να ελέγχουν τυχόν παράλογες απαιτήσεις για το χρεος μέσα από στεγνές  γερμανικές εντολές τύπου «forget it Giannis.»

Για την αποχώρηση του πάντως του έχουν ήδη προταθεί  η θεση του Γιώργου Προβόπουλου ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, αλλά και αυτό΄του Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι προφανές ότι χωρίς μετακίνηση Στουρνάρα ακυρώνεται στην πράξη κάθε προσπάθεια ανασχηματισμού ο οποίος σχεδιάζεται για να αποτελέσει την απάντηση του Σαμαρα στο αρνητικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών.


1 Σχόλιο

    • RYaN on 27 Μαΐου 2014 at 21:45

    Αυτή τη φορά δεν είναι θέμα Βερολίνου – Παρισίων – Βρυξελλών, αλλά Φρανκφούρτης (ΕΚΤ). Ανεπίσημα, δε θέλουν κανέναν από τους δύο για ΔΤτΕ και έχουν πολύ βάσιμους λόγους γι’ αυτό.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: