Μαΐ 27 2014

Χαρακόπουλος: Ζητά πρωτοβουλίες από Σαμαρά και αποτίμηση του αποτελέσματος από τη ΝΔ

Ο Φοβος του 20%  πυροδοτεί εξελίξεις στην ΝΔ Οι εδρες που χάνονται είναι πάρα πολλές

Υπέρ μιας νηφάλιας επεξεργασίας και αποτίμησης των πρόσφατων εκλογικών αποτελεσμάτων στα συλλογικά όργανα του κόμματος τάσσεται ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος υπογραμμίζει ότι «η επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ για ανατροπή της κυβέρνησης έπεσε στο κενό».

Επισημαίνει ωστόσο ότι «ούτε τα ποσοστά που λαμβάνουν οι κυβερνητικοί εταίροι προσφέρονται για πανηγυρισμούς». Αναφέρεται, δε, σε «σειρά ατυχών αποτελεσμάτων στην τοπική αυτοδιοίκηση, είτε λόγω «θολών» επιλογών του κόμματος με συνέπεια τη διάχυση των ψήφων, είτε λόγω της επιλογής μη ενδεδειγμένων υποψηφίων, πρέπει να μας προβληματίσουν».

Σύμφωνα με τον κ. Χαρακόπουλου «ζητούμενο, τούτη την ώρα, είναι ο επαναπροσδιορισμός όσων πολιτικών δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας -αλλά ίσως μόνο σε άγονες «εργαλειοθήκες»- με στόχο την ανασυγκρότηση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας. Και αυτή είναι η μόνη συνταγή που μπορεί να αποδυναμώσει τα πολιτικά άκρα»

Είμαι βέβαιος, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο βουλευτής Λαρίσης, «πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι έχει λάβει το μήνυμα των εκλογών, θα προβεί στις απαραίτητες πρωτοβουλίες».


Αρέσει σε %d bloggers: