Μαΐ 29 2014

Κι άλλη αποχώρηση απο τους ΑΝΕΛ

Ηχηρή παραίτηση Σακελάρη από τους ΑΝΕΛΗχηρή παραίτηση Σακελάρη από τους ΑΝΕΛ

Με επιστολή που εστάλη πριν λίγο στον πρόεδρο των Ανεξαρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και στα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του κινήματος, ο Μιχάλης Σακελάρης γνωστοποιεί την παραίτησή του από το κόμμα των Ανεξαρτητων Ελλήνων.

Η παραίτηση του Λαρισαίου έρχεται να προστεθεί ως μια νέα βόμβα στα θεμέλια των ΑΝΕΛ που φαίνεται πως κλυδωνίζονται τα τελευταία εικοσιτεράωρα, δημιουργώντας κλίμα αβεβαιότητας στις τάξεις των στελεχών.

Η παραίτηση Σακελάρη:

Πέμπτη 29 Μαίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
του μέλους του Εκτελεστικού Γραφείου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μιχάλη Σακελάρη

κ. Πρόεδρε
κ.κ. Μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου και την αποχώρησή μου από τις τάξεις του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η απόφασή μου αυτή έχει ληφθεί εδώ και αρκετό καιρό, δεν ήθελα όμως σε καμία περίπτωση να δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα στην προσπάθεια του κινήματος, τόσο στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης, όσο και σ’ αυτές των ευρωεκλογών.

Με λύπη μου διαπίστωσα εδώ και καιρό πως ουδέποτε υπήρξε ενιαία γραμμή στην πολιτική του κινήματος. Με λύπη μου διαπίστωσα πως η σοβαρότητα των θέσεων που υπηρετήσαμε χιλιάδες άνθρωποι από την πρώτη στιγμή του άδολου αντιμνημονιακού αγώνα κατρακύλησε στα χαμηλότερα επίπεδα αφερεγγυότητας.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συναδέλφους και συναγωνιστές που μαζί ξεκινήσαμε πριν δύο περίπου χρόνια αυτό το όμορφο ταξίδι και να δηλώσω πως δεν είμαι σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να προδώσω ούτε έναν, από τις εκατοντάδες χιλιάδες των στελεχών και ψηφοφόρων που δώσαμε μαζί την μάχη για την ανατροπή του μνημονιακού ζυγού που διέλυσε τον κοινωνικό ιστό της χώρας και την ζωή της κάθε ελληνικής οικογένειας, συνεχίζοντας την προσπάθεια πέρα και έξω από τα παρωχημένα κομματικά στεγανά του παρελθόντος.

larissanet.gr


Αρέσει σε %d bloggers: