Μαΐ 31 2014

Καρτέρι Βενιζέλου για μνημονιακούς από Ποτάμι και πρόσωπα από ΔΗΜΑΡ

«Προφανώς ισχύει η πρόταση προς τη ΔΗΜΑΡ συνολικά», αλλά ταυτόχρονα «απευθυνόμαστε και προς όλα τα πρόσωπα του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου», δήλωσε ο Έθνος της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Άνοιγμα στο Ποτάμι κάνει, με συνέντευξη του στο Έθνος της Κυριακής, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο της συζήτησης για τη συγκρότηση του ευρύτερου  μνημονιακού πόλου.

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος επαναβεβαιώνει το άνοιγμά του προς τη Δημοκρατική Αριστερά, εν μέσω των ζυμώσεων που εκτυλίσσονται στην Αγίου Κωνσταντίνου μετά το αρνητικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Τυχόν συμμαχίες που θα επιδιώξει η ΔΗΜΑΡ αναμένεται να τεθούν επί τάπητος στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος τις 7 Ιουνίου.

Όπως τόνισε ο κ. Βενιζέλος, «προφανώς ισχύει η πρόταση προς τη ΔΗΜΑΡ συνολικά», αλλά διευκρίνισε πως ταυτόχρονα «απευθυνόμαστε και προς όλα τα πρόσωπα του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου».

Τέλος, αναφερόμενος στην επιλογή του Ποταμιού να συνεργαστεί με την ομάδα των Ευρωπαίων Δημοκρατών και Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, π πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως θεωρεί «πολύ σημαντικό το γεγονός ότι για πρώτη φορά το Ποτάμι, στο επίπεδο του Ευρωκοινοβουλίου, δήλωσε μια ταυτότητα».
Πληροφορίες απο skai.gr


2 Σχόλια

    • DIMITRIS on 31 Μαΐου 2014 at 20:19

    Ψαρεύει στην κεντροαριστερά για την κεντροδεξιό ιχθυοπωλείο.

    • RYaN on 31 Μαΐου 2014 at 20:25

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εμφανιστεί στο συνέδριο του Ποταμιού, που θα γίνει σε κάμπινγκ στη Σαμοθράκη, με σακίδιο, σορτσάκι και σαγιονάρες. Κορυφώνονται οι προσπάθειες… 😆

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: