Μαΐ 31 2014

Απευθύνονται στο θολό χώρο μεταξύ μνημονιου αντιμνημονίου

Σπύρος ΛυκούδηςΟ Σπύρος Λυκούδης, τοποθετήθηκε υπέρ του ανοίγματος προς την Ελιά και το Ποτάμι.

Λυκούδης: Δυνατή η συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μετά την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς

Πρώτος στόχος της ΔΗΜΑΡ πρέπει να είναι ανασύνταξη «του μεγάλου χώρου της δημοκρατικής παράταξης, της κεντροαριστεράς», σημείωσε ο Σπύρος Λυκούδης, και τοποθετήθηκε υπέρ του ανοίγματος προς την Ελιά και το Ποτάμι.

Σε πλήρη αναπροσανατολισμό της ΔΗΜΑΡ με κατεύθυνση την ανασύνταξη «του μεγάλου χώρου της δημοκρατικής παράταξης, της κεντροαριστεράς» κάλεσε με δηλώσεις του σήμερα Σάββατο ο Σπύρος Λυκούδης.

Σημείωσε ότι ο Φώτης Κουβέλης μπορεί να παραμείνει πρόεδρος του κόμματος, αρκεί να ηγηθεί σε αυτή την αλλαγή πολιτικής.«Η πολιτική που ακολουθήσαμε μας έφερε στο πάτωμα», πρόσθεσε ο κ. Λυκούδης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ του διαλόγου με την Ελιά και το Ποτάμι.
Δεν απέρριψε μελλοντική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ωστόσο ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μετά την ανασυγκρότηση του χώρου της «μεγάλης κεντροαριστεράς».

Χθες πάντως, κάλεσμα στον Φώτη Κουβέλη να μην επιμείνει στην παραίτησή του από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ απηύθυναν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, κατά τη διάρκεια μαραθώνιας συνεδρίασης.

Επίσημες αποφάσεις αναφορικά με τις συμμαχίες που θα επιδιώξει η ΔΗΜΑΡ αναμένεται να ληφθούν στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στις 7 Ιουνίου.


5 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • RYaN on 31 Μαΐου 2014 at 20:09

  Καλά, αυτοί ακόμα δεν έχουν καταλάβει πώς τους την έστησε πέρυσι ο Βενιζέλος?
  Ποια κεντροαριστερά? Η λέξη «κεντροαριστερά» έχει καταντήσει ένα κόλπο με το οποίο ο Βενιζέλος κόβει κεφάλια και τα πάει πεσκέσι στο Σαμαρά, με αντάλλαγμα δικά του υπουργεία και καρέκλες …

   • pap-net on 31 Μαΐου 2014 at 20:28
    Author

   Βαράνε στα Ντουβαρια φίλε μου. Στην Ανάλυση τους δεν υπάρχει καν το αντιμνημονιο και για αυτό δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις για το τι θα ή τι πρέπει να κάνουν.

   Τους μιλάς για αντιμνημονιο και κοιτούν αποσβολωμένοι.

   Θεωρούν ότι έχει να κάνει με το όνομα με το σχήμα και με τα πρόσωπα.
   Κινούνται από τις ελιές στα ποτάμια και στην Μέση η ΔΗΜΑΡ.

   Τώρα πάνε να κάνουν το ελληνικό spd όλοι μαζί ότι άκουσα
   Τελειωμένες υποθέσεις.
   Ένα απόγευμα δουλειά στα νέα μεσα και το όποιο παραμύθι λήγει άδοξα

    • RYaN on 31 Μαΐου 2014 at 20:50

    Σιγά μην κάνουν το ελληνικό spd, ή τέλος πάντων κόμμα που μπορεί να αποφασίσει το οτιδήποτε δε γουστάρει ο Βενιζέλος.
    Ο χοντρός έχει ρίξει δόλωμα και μαζεύει ότι ψαράκια το τσιμπήσουν.

     • RYaN on 31 Μαΐου 2014 at 21:08

     Αυτό που θα κάνουν τώρα είναι μία λυσσαλέα προσπάθεια η ΝΔ να διαλύσει τους ΑΝΕΛΛ και το ΠΑΣΟΚ-Ελιά να διαλύσει τη ΔΗΜΑΡ, για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τους 180 βουλευτές που απαιτούνται για τον πρόεδρο. Πρέπει κάποια στιγμή να ξέρουν αν τους έχουν, ή δεν τους έχουν.

     Οι βλάκες της ΝΔ πίστευαν ότι όποιος ΑΝΕΛΛ ανεξαρτητοποιείται πηγαίνει μ’ αυτούς – γλυκάθηκαν βλέπεις με το Μαρκόπουλο, με τα βλεφαρίσματα του Νταβρή και κάποιες κρυφές ατζέντες κάποιων κυριών. Αλλά τους προέκυψε ο Καπερνάρος, που τους έκοψε με το καλημέρα την όρεξη, οπότε ο πανικός ανέβηκε στο κόκκινο – όλα τα παπαγαλάκια πήραν εντολή να δημοσιεύσουν σήμερα το γιατί μπορούν (!!!) να εκλέξουν πρόεδρο – φυσικά το δημοσίευσαν γιατί ΔΕΝ μπορούν. Από την άλλη, οι βλάκες των ΑΝΕΛΛ δεν έχουν ακόμα καταλάβει ότι ο κόσμος μετά από τις συμπεριφορές αυτές άρχισε πλέον να τους βλέπει σαν τη χρυσή εφεδρεία της ΝΔ, οπότε τους τίμησε και αναλόγως. Ακριβώς αυτό που διατυμπανίζει σήμερα η ΝΔ για να τους διαλύσει.

  • paso on 1 Ιουνίου 2014 at 12:46

  ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ?

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: