Ιούν 01 2014

Ιγνατίου: Με απειλούν ότι οι μέρες μου στην Ελλάδα είναι… μετρημένες

Mihalis-Ignatiou

Στην αποκάλυψη ότι μετά από πρόσφατο άρθρο του κατά της Χρυσής Αυγής δέχεται… απειλές, προχωρεί ο Μιχάλης Ιγνατίου με το σημερινό άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος τονίζει χαρακτηριστικά ότι έχει δεχτεί μήνυμα μέσω mail, που αναφέρει ότι “είναι μετρημένες οι μέρες σου στην Ελλάδα”, μετά το άρθρο που δημοσίευσε στη ναυαρχίδα του Συγκροτήματος Μπόμπολα την προηγούμενη Κυριακή, προκαλώντας προφανώς ενόχληση στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής.

“Η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική και συνάμα εγκληματική οργάνωση. Η Δημοκρατία έχει κάθε δικαίωμα, αλλά πάνω απ’ όλα και καθήκον να αμυνθεί, διότι θα έρθει μια μέρα που θα βρεθεί στον γύψο, όπως το 1967, από τους “πατεράδες” των σημερινών ναζιστών. Και μάλιστα, μπορεί να το επιτύχει κρυβόμενη πίσω από τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Το να τεθεί εκτός νόμου είναι το λιγότερο που οφείλει να πράξει ο πολιτικός κόσμος, ο οποίος φέρει την ευθύνη για την ισχυροποίησή της”, τονίζει μεταξύ άλλων στο άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής” ο Μιχάλης Ιγνατίου.


1 Σχόλιο

    • varanus komodoensis on 1 Ιουνίου 2014 at 17:54

    …να δουμε και το μέιλ απο που προερχεται; δεν κανει,ε;

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: