Ιούν 28 2014

Πανούσης: Οι μισοί βουλευτές της ΔΗΜΑΡ δεν θα στηρίξουν την κυβερνητική πλειοψηφία

«Τουλάχιστον οι μισοί βουλευτές της ΔΗΜΑΡ δεν θα ενισχύσουν την κυβερνητική πλειοψηφία», δήλωσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Πανούσης απαντώντας σε ερώτηση για την προεδρική εκλογή,  στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο.

Ειδικότερα, απαντώντας σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση θα καταφέρει να συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ή θα οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές, ο Γ. Πανούσης σημείωσε: «Δύσκολα θα τους συγκεντρώσει τους 180, καθώς θα πρέπει να έχει μαζί της η κυβέρνηση και τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ».

«Εγώ έβαλα το θέμα στην κεντρική επιτροπή, αλλά δεν συζητήθηκε. Τουλάχιστον οι μισοί βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, δεν θα ενισχύσουν την κυβερνητική πλειοψηφία, το ξέρω», ανέφερε.


3 Σχόλια

  1. Μακρύς ο δρόμος…http://my-pillow-book.blogspot.gr/2014/06/2015.html

    • AΝΩΝΥΜΟΣ on 29 Ιουνίου 2014 at 13:51

    http://youtu.be/ORAyiPehfv8

    • RYaN on 29 Ιουνίου 2014 at 14:15

    Δυστυχώς, η πολιτική συζήτηση στη χώρα έχει εκτραπεί σε έναν πολύ φτωχό αριθμητικό διαγκωνισμό εξουσίας με ορίζοντα το Μάρτιο του 2015. Φυσικά, όσοι δε νέμονται άμεσα το προϊόν αυτού του διαγκωνισμού, πνίγονται μέσα στο «δήθεν», το «ναι, μεν αλλά» και την «ουτοπία», πείθοντας κάθε σκεπτόμενο ον ότι (i) το ουσιαστικό τους πρόβλημα είναι το ότι ακριβώς «δε νέμονται άμεσα το προϊόν αυτού του διαγκωνισμού» και ότι (ii) οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση για το μέλλον της χώρας χωρίς συγκεκριμένα πρόσωπα σε συγκεκριμένες θέσεις εξουσίας, μετατρέπει τη συζήτηση σε μία παγερά αδιάφορη θεματολογία.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: