Ιούν 30 2014

Ένας ακόμη Χρυσαυγίτης στην Φυλακή

Προφυλακιστέος και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος – Γίνεται ο όγδοος που οδηγείται στη φυλακή με απόφαση της δικαιοσύνης!

Η Τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στις φυλακές Κορυδαλλού όλο και μεγαλώνει, αφού το δρόμο που βάδισαν οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Γιάννης Λαγός, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος και Γιώργος Γερμενής θα ακολουθήσει άμεσα και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στις εφέτες ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και γίνεται ο όγδοος από τους κατηγορούμενους που θα μπει στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο οι ανακρίτριες της υπόθεσης όσο και ο εισαγγελέας, έκριναν πως ο βουλευτής πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή με το σκεπτικό ότι εάν αφεθεί ελεύθερος θα συνεχίσει την εγκληματική δραστηριότητα, καθώς, εκτός από βουλευτής, είναι και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Επομένως, κατά την κρίση τους, ανήκει στη στενή ηγετική ομάδα της ΧΑ και με κάθε τρόπο προτρέπει και προπαγανδίζει την εγκληματική της δράση.

Ο βουλευτής, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, προσήλθε το πρωί ενώπιον των ανακριτριών και παρέδωσε δισέλιδο απολογητικό υπόμνημα στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται, υποστηρίζει ότι δεν εμπλέκεται σε παράνομες ενέργειες και αναφέρεται σε πολιτική δίωξη που υφίσταται η Χρυσή Αυγή. Ο κ. Ματθαιόπουλος αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις της ανάκρισης.


Αρέσει σε %d bloggers: