Ιούλ 01 2014

Υπό την επιρροή των Μεγάλων λαϊκιστών του Μνημονίου

Ήρθαν και κόψανε πάλι τις  συντάξεις

Εδώ και 5 χρόνια κάνουν στους συνταξιούχους τα μύρια όσα για να μην τους συμβούν τα χειρότερα. (Μην χρεοκοπήσουμε, μην μας βγάλουν από το ευρό, μην γίνουμε αργεντινή ή αφρικη μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ ) και εκεί πάνω τους έχουν εξιτάρει το κατοχικό σύνδρομο.

Μιλάμε για τον μεγαλύτερο λαϊκισμό που γνώρισε ο τόπος.Ο Λαϊκιστής του μνημονίου απευθύνεται σε μια μια γένια που για δεκαετίες μόλις άκουγε ότι οι Τούρκοι στραβο ξύπνησαν, ορμούσε στα Σούπερ μάρκετ και άδειαζε τα ράφια με τα γάλατα την ζάχαρη, το αλεύρι και τα μακαρόνια.

Ο Λαϊκιστής του μνημονίου εξιτάρει χορδές του κόσμου για τον ελέγξει.  Όχι όμως εκείνες που χαϊδεύουν αυτιά και χ.αρίζουν φρουδες ελπίδες αλλά από εκείνες που εξιτάρουν τα κατώτερα ένστικτα της επιβίωσής και της ζωής.  Εξιτάρει τον φόβο  για την ύπαρξη και πυροδοτεί την άμυνα και να ανασφάλειά γιατί διαφορετικά θα κινδύνευε από την επιθετική συμπεριφορά των θιγόμενων

Και επειδή ακριβώς εδω και 5 χρόνια όλα όσα γινονται συμβαίνουν για να μην συμβουν τα χειρότερα  ο ελληνας είναι σε άμυνα και σε ολοκληρωτική προσπάθεια αυτό συντήρηση της κατάστασης που χειροτερεύει μέρα με την μέρα.

  Ίναςελληνας που θα έπρεπε να έχει αποτινάξει τον φόβο  Μεγαλων λαϊκιστών  του Μνημονίου και  να βρίσκεται σε παραγωγικό αναγεννησιακό οργασμό.


Αρέσει σε %d bloggers: