Ιούλ 04 2014

Απάντηση – καταγγελία Κύπριας ευρωβουλευτή για τον Βενιζέλο μέσω Facebook!

8eoxarousΜε απίστευτες καταγγελίες η Κύπρια ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Ελένη Θεοχάρους απαντά σε πληροφορίες που θέλουν έξαλλο τον Έλληνα ΥΠΕΞ Ευ. Βενιζέλο μαζί της, μετά τις ερωτήσεις μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αφήνοντας άφωνο τον Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα, καταγγέλλει ότι ο Βενιζέλος ζητά την κεφαλήν της επί πίνακι!

Όλα ξεκίνησαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Σύμφωνα με πληροφορίες του κυπριακού portal SigmaLive, η όταν παρουσία του  Σαμαρά η κ Θεοχάρους, έκανε λόγο για απαράδεκτη αδράνεια από μέρους της ΕΕ και ειδικότερα του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, σχετικά με το έγγραφο της Άγκυρας στο οποίο αναφερόταν «ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι εκλιπούσα».

Από την Αθήνα επισήμως υπάρχει δυσαρέσκεια η οποία εκφράστηκε και μέσω ρηματικής διακοίνωσης η οποία απεστάλη στο Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου.

Σήμερα η κα. Θεοχάρους απάντησε μέσω facebook καταγγέλλοντας ότι σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει, ο Βενιζέλος έξαλλος ζήτησε την καρατόμησή της! Μάλιστα αναφέρει  ότι “ούτε η χούντα των φασιστοειδών του 1967 δεν μου έκλεισε το στόμα”!

Ολόκληρη η ανάρτησή της στο Facebook:

8eoxarous 1


Αρέσει σε %d bloggers: