Ιούλ 05 2014

Αυτό είναι το ΦΕΚ για την επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ


Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το ΦΕΚ με αριθμό 1828- 5 Ιουλίου 2014 και στο οποίο προβλέπεται η πολιτική κινητοποίηση του συνόλου των εργαζομένων της ΔΕΗ, του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ.

Στην απόφαση που υπογράφει ο κ Σαμαράς, εξουσιοδοτείται ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να προχωρήσει σε επίταξη των υπηρεσιών του συνόλου των εργαζομένων στις εταιρείες ΔΕΗ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ ΑΕ και ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ.

Επίσης εξουσιοδοτούνται οι υπουργοί Οικονομικών και Περιβάλλοντος να προβούν σε επίταξη της χρήσης του συνόλου των γραφείων, εγκαταστάσεων, μονάδων παραγωγής, υλικού και λοιπών εν γένει ακινήτων και κινητών, που είναι αναγκαία για την απρόσκοπτη λειτουργία του δυναμικού παραγωγής, μεταφοράς, διανομής ηλεκτρικής ενέργειας των παραπάνω εταιρειών και κάθε άλλης συναφούς με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.

Παράλληλα οι υπουργοί Οικονομικών και Περιβάλλοντος εξουσιοδοτούνται να λάβουν κάθε άλλο μέτρο για τη διασφάλιση των δημόσιων αγαθών που κινδυνεύουν από την κατά τα άνω διατάραξη της ομαλής λειτυργίας της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας.


Αρέσει σε %d bloggers: