Ιούλ 05 2014

ΓΕΝΟΠ: Ο αγώνας θα συνεχιστεί

ΓΕΝΟΠ: Ο αγώνας θα συνεχιστεί

«Οι εργαζόμενοι είναι επιταγμένοι, ποτέ προσκυνημένοι και υποταγμένοι» διαμηνύει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, δίνοντας μία πρώτη απάντηση στην κυβέρνηση για την επιστράτευση των απεργών.

Η Ομοσπονδία τονίζει ότι ο αγώνας «δεν δόθηκε με όρους συντεχνίας, αλλά με όρους κοινωνίας, για αυτό πέτυχε και θα συνεχισθεί».

Στη σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αναφέρεται πως η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τα σωματεία μέλη της «σε καμία περίπτωση δεν παρανόμησαν, δεν έδειξαν έλλειμμα κοινωνικής ευαισθησίας και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα επάρκειας ηλεκτρικού ρεύματος, όπως εξάλλου αποκαλύπτεται από την δικαστική απόφαση η οποία και θα δημοσιευθεί».

«Παρόλα αυτά», συμπληρώνεται, «η κυβέρνηση έδειξε για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο». Σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ, έχασε την ψυχραιμία της και αποδυναμωμένη και ξεγυμνωμένη από επιχειρήματα κατάργησε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της απεργίας.

«Κυβέρνηση που κυβερνά με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και με επίταξη εργαζομένων, προσβάλει και υπονομεύει την ίδια τη Δημοκρατία», καταλήγει η Ομοσπονδία.

ΠΗΓΗ: Naftemporiki.gr


Αρέσει σε %d bloggers: