Ιούλ 11 2014

Εξεταστική επιτροπή για την ΕΛΣΤΑΤ ζητεί ο Πάνος Καμμένος

Σύσταση ειδικής εξεταστικής επιτροπής για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ και την αλλοίωση στατιστικών στοιχείων ζητεί ο Πάνος Καμμένος με ερώτηση που κατέθεσε προς τον πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τονίζει ότι η κυβέρνηση «συνεχίζει να καλύπτει τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, τον πρώην υπουργό Οικονομικών και ήδη υπόδικο Γ.Παπακωνσταντίνου, τον σημερινό πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ και επίσης υπόδικο κ. Γεωργίου, που οδήγησαν στην είσοδο της χώρας στον Μηχανισμό Στήριξης».

Ο Πάνος Καμμένος ρωτά τον πρωθυπουργό:

«Εάν και πότε θα συσταθεί η εξεταστική επιτροπή για τη διερεύνηση της αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων και την είσοδο της χώρας στον Μηχανισμό Στήριξης για την οποία έχετε δεσμευτεί δημόσια στον ελληνικό λαό πριν τις εθνικές εκλογές του 2012;

»Εάν η κυβέρνησή σας επιμένει να αποδέχεται τις θέσεις του πρώην υπουργού οικονομικών Ι. Στουρνάρα που καλύπτουν την πολιτική που ακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου, οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις θέσεις της Δικαιοσύνης και τις επίσημες θέσεις της κυβέρνησης Καραμανλή στην οποία συμμετείχατε ως υπουργός.

»Εάν στο όνομα της κυβερνητικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Βενιζέλο θα συνεχίσετε να παρέχετε ασυλία στον πρώην πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου ερχόμενος σε πλήρη αντίθεση με δημόσιες δηλώσεις βουλευτών σας όπως για παράδειγμα του κ. Προκόπη Παυλόπουλου».


1 Σχόλιο

    • RYaN on 12 Ιουλίου 2014 at 17:30

    Το απειλητικο sms του ΓΑΠ 🙂

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: