Ιούλ 21 2014

Δ. Στρατούλης: Η κυβέρνηση εξαπατά τους συνταξιούχους

Δ. Στρατούλης: Η κυβέρνηση εξαπατά τους συνταξιούχουςΤην εξαπάτηση και κοροϊδία των συνταξιούχων από την κυβέρνηση καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης.

Ο Δημήτρης Στρατούλης, σημειώνει ότι «ο υπουργός Εργασίας, αφού πρώτα εξήγγειλε την εφαρμογή του νέου τρόπου παρακράτησης φόρου εισοδήματος σε πάνω από 1 εκατομμύριο συνταξιούχους, με σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου προσπαθεί να «τετραγωνίσει τον κύκλο», για να αποδείξει με διάφορα «μαγικά» ότι οι νέες πραγματικά μειώσεις του μηνιαίου εισοδήματος των συνταξιούχων είναι «αυξήσεις», θυμίζοντας το «0+0=14» του κ. Μητσοτάκη σχετικά με τους μισθούς του 1993».

Παράλληλα προσθέτει ότι «ο υπουργός Εργασίας αξιοποιεί τη μελέτη του ΚΕΠΕ για να δικαιολογήσει, με επιστημονικοφανή κάλυψη, προειλημμένες αποφάσεις και μνημονιακές δεσμεύσεις της κυβέρνησης προς την τρόικα, για νέα κατεδάφιση των συντάξεων και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι και όλος ο λαός μπορούν και πρέπει να σταματήσουν τα σχέδια της κυβέρνησης για οριστική εκθεμελίωση της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης και των συντάξεων, συμβάλλοντας με τους αγώνες και την ψήφο τους στην ανατροπή της και στο άνοιγμα του δρόμου για την οικονομική και κοινωνική αναγέννηση της χώρας μας».


Αρέσει σε %d bloggers: