Ιούλ 23 2014

Εβαλαν χλωρίνη στις σημαίες των ΗΠΑ στη Γέφυρα του Μπρούκλιν!

Εβαλαν χλωρίνη στις σημαίες των ΗΠΑ στη Γέφυρα του Μπρούκλιν!«ΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η αστερόεσσα που κυματίζει στους δύο πυλώνες της ιστορικής γέφυρας του Μπρούκλιν μετατράπηκε σε λευκή σημαία από ομάδα αγνώστων που τις έβρεξαν με χλωρίνη, δημιουργώντας μία απρόσμενη εικόνα το πρωί της Τρίτης στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει μία ομάδα 4-5 ατόμων να ανεβαίνουν στον πρώτο από τους δύο πυλώνες λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης. Λίγο μετά, ο προβολέας που φώτιζε την σημαία έσβησε. Μισή ώρα αργότερα, το ίδιο συνέβη και στην σημαία του άλλου πυλώνα, προς το Μανχάταν.

Οταν άρχισε να χαράζει, οι πρώτοι εργαζόμενοι στη γέφυρα συνειδητοποίησαν ότι οι σημαίες ήταν πλέον… λευκές! Οι «δράστες» μάλιστα διάλεξαν την νέα σελήνη, προκειμένου να υπάρχει το μέγιστο δυνατό σκοτάδι για να καλύπτει τις κινήσεις τους.

Οταν ανέβηκαν οι αστυνομικοί στο σημείο, βρήκαν τις δύο σημαίες να είναι αμερικανικές αλλά μετά την προσθήκη… χλωρίνης, με την οποία είχαν λευκανθεί!

Οπως είναι φυσικό, οι τοπικές Αρχές δεν είδαν την κίνηση με καλό μάτι. Ο αναπληρωτής επίτροπος της αστυνομίας της πόλης Τζον Μίλερ σημείωσε ότι «θα διωχθούν. Δεν παίρνουμε τέτοια θέματα ούτε ελαφρά, ούτε ως αστείο, ούτε ως Τέχνη, ούτε ως ελευθερία του λόγου».

Οι σημαίες αφαιρέθηκαν οι υπαίτιοι αναζητούνται…

ethnos.gr

Αρέσει σε %d bloggers: