Ιούλ 23 2014

ΠΑΣΟΚ: Ενότητα και εθνική στρατηγική, μακριά από δημαγωγίες

Σε συστράτευση ενότητας και εθνικής στρατηγικής «μακριά από δημαγωγίες, συνωμοσιολογία και λαϊκισμούς» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή του καλεί το ΠΑΣΟΚ στο μήνυμά του για την 40η επέτειο από την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

Αναλυτικά αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Σαράντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, μας επιτρέπουν πλέοννα αξιολογήσουμε δίκαια και ψύχραιμα την περίοδο της μεταπολίτευσης, που παρά τα προβλήματα και τις αντιφάσεις της, υπήρξε η καλύτερη περίοδος του τόπου μετά την ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους.

Σήμερα, που κάποιοι επιχειρούν να επαναφέρουν την ιδεολογία του μίσους και του φασισμού καλούμαστε και πάλι να προασπίσουμε τη Δημοκρατία μας από ακραίες και μισαλλόδοξες φωνές που νοσταλγούν τις πιο σκοτεινές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας μας.

Συστράτευση, ενότητα και εθνική στρατηγική, μακριά από δημαγωγίες, συνωμοσιολογία και λαϊκισμούς είναι τα υλικά με τα οποία καλούμαστε να οικοδομήσουμε την εθνική μας προοπτική, ιδίως τώρα που η Πατρίδα μας, χάρις στις θυσίες και τον αγώνα του Λαού της, βγαίνει από τη κρίση.


Αρέσει σε %d bloggers: