Νοέ 10 2014

Τι συζήτησαν στη συνάντηση Τσίπρας – Γιάννα Αγγελοπούλου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Τι συζήτησαν στη συνάντηση Τσίπρας - Γιάννα ΑγγελοπούλουΠρόσκληση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να πάρει μέρος στο ετήσιο Συνέδριο τού Ιδρύματος «Clinton Global Initiative Mediterranean» (CGI), που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2015 στην Αθήνα, απηύθυνε η Γιάννα Αγγελοπούλου, στη σημερινή συνάντησή τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου προσκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Συνέδριο και τον ενημέρωσε για το περιεχόμενό του, το οποίο στοχεύει να δώσει την ευκαιρία σε ηγέτες να συναντηθούν και να αναζητήσουν λύσεις στα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει η ανακοίνωση, αφού την ευχαρίστησε για την πρόσκληση, ανέφερε ότι το Συνέδριο μπορεί να αναδείξει τις σημαντικές δυνατότητες μιας χώρας και ενός λαού που τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί τα αποτελέσματα μιας ατελέσφορης πολιτικής λιτότητας που διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες.

πηγη


1 Σχόλιο

    • Ισόνομος πολίτης on 11 Νοεμβρίου 2014 at 11:41

    Κατά Α.Τσίπρα :
    «…..το Συνέδριο μπορεί να αναδείξει τις σημαντικές δυνατότητες μιας χώρας και ενός λαού που τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί τα αποτελέσματα μιας ατελέσφορης πολιτικής λιτότητας που διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες».
    Και όλα αυτά υπο΄την αιγίδα της κας Γιάννας Αγγελοπούλου (που δεν αποκλέίεται να είναι και η έκπληξη στην διαδικασία επιλογής υποψηφιοτήτων για την ΠτΔ.- ολα παίζονται την σήμερον ημέρα…)
    Λέτε να πάμε για γενικές βουλευτικές εκλογές μετά το Συνέδριο (G.C.I.M) του Ιουνίου του 2015?

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: