Νοέ 17 2014

Τελευταία η «Super League» ανάμεσα σε παγκόσμια πρωταθλήματα ποδοσφαίρου

MoS2 Template MasterΑποδείξεις στις μέχρι σήμερα υποψίες των σκεπτόμενων φίλαθλων έρχεται να φέρει στο φως η «Daily Mail».

Έπειτα από ερευνά που έγινε σε 34 μεγάλα πρωταθλήματα Αυστραλίας, Ευρώπης, Αφρικής, Ασίας ακόμη και Αμερικής. Η μελέτη αφορούσε τα έσοδα, τους μισθούς, τις τιμές εισιτήριων, η προέλευση κόσμου, τα ταλέντα που παράγονται, τα τρόπαια που κατέκτησαν οι ομάδες κάθε πρωταθλήματος, οι προπονητές, το επίπεδο ανταγωνισμού και τέλος η προσφορά στην εθνική ομάδα.

Μέσα από την μελέτη αυτών προέκυψε ότι η Ελλάδα και η Super League κατέχουν την τελευταία θέση στον πίνακα βαθμολόγησης με 28.0 βαθμούς. Τις υψηλότερες θέσεις έχουν η Αγγλία με την Premier League με 77 βαθμούς, η Γερμάνια με 76.4, η Ισπανία με 66.5, Η Γαλλία με 56.0 και η Ιταλία με 55.6.
Δυστυχώς η Ελλάδα βρίσκεται και κάτω πρωταθλήματα Νιγηρίας Σκωτίας και Κροατίας οπού είναι η τελευταία τετράδα στην κατάταξη του πίνακα.

Τέλος το λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θεωρείται η Super League μας επειδή τα τελευταία 10 χρονιά το πάνω χέρι το έχει ο Ολυμπιακός με 9 τίτλους και συνάμα του ο Παναθηναϊκός . Ανταγωνιστικό είναι ένα πρωτάθλημα οπού ο τίτλος αλλάζει συχνά διάδοχο και δεν παραμένει για δεκαετίες στην ίδια ομάδα.


2 Σχόλια

  • pap-net on 17 Νοεμβρίου 2014 at 19:01
   Author

  καλώς οριζουμε το νέο συνεργάτη μας kidi19

  • Ισόνομος Πολίτης on 17 Νοεμβρίου 2014 at 20:11

  Κρίμα για την κατάταξη:
  Κόλαφος και κατάντια! Πολύ κρίμα!
  Κάπως έτσι έχουν και άλλες πολλές «κατατάξεις» σε πολλά «θέματα»…
  Η Ελλάδα πραγματικά στα πολύ «κάτω» της…
  Ας ελπίζουμε όμως για ένα καλύτερο μέλλον..
  Δεν έχουμε άλλωστε να κάνουμε και διαφορετικά…

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: