Νοέ 23 2014

Στην δημιουργία ενός ευρύτατου, πατριωτικού μετώπου καλεί ο Καμμένος

«Βλέπει» εκλογές τον Μάρτιο

 Αυστηρό μήνυμα στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας έστειλε ο Πάνος Καμμένος από το βήμα του συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λέγοντας ότι οι αποφάσεις του συνεδρίου δεσμεύουν τους πάντες.

«Εδώ σε αυτό το συνέδριο θα μιλήσουν όλοι. Και κείνοι που συμφωνούν και κείνοι που διαφωνούν. Θα ανταλλάξουμε απόψεις, αλλά αύριο το μεσημέρι όποιος βγει από αυτή εδώ την αίθουσα θα δεσμεύεται ότι οι αποφάσεις του

συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι αποφάσεις που έχουν την ισχύ της ιδρυτικής διακήρυξης» είπε χαρακτηριστικά.

Στόχος φαίνεται πως ήταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Μελάς που στα μέσα της εβδομάδας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αντίστοιχο μήνυμα έστειλε ο κ. Καμμένος και τους βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος λέγοντας πως δεν έχουν εντολή να ψηφίσουν πρόεδρο δημοκρατίας.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε απευθύνει σκληρή προειδοποίηση λέγοντας ότι όποιος ψηφίσει πρόεδρο αποκεφαλίζεται. Στο συνέδριο παραβρέθηκε και ο βουλευτής Πειραιά Παν. Μελάς, ο οποίος σήμερα δεν έλαβε το λόγο όμως αναμένεται η τοποθέτησή του.

Σίγουρος ότι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο εμφανίστηκε ο κ. Καμμένος καθώς όπως είπε η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να βρει 180 βουλευτές.

«Οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο, δεν θα βρουν να αγοράσουν 180 βουλευτές να το ξέρουν. Δεν θα βρουν να εκβιάσουν 180 βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Θα πάμε σε εκλογές» τόνισε.

Επίσης κάλεσε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις για τη δημιουργία ενός ευρύτατου, πατριωτικού μετώπου για να δώσουν τη μάχη των εκλογών. Ενώ ζήτησε και τη γεωστρατηγική διαφοροποίηση της χώρας με συμμαχία με την Κίνα και τη Ρωσία.


Αρέσει σε %d bloggers: