Δεκ 12 2014

«Ξένο σώμα» θεωρεί τον Παπανδρέου ο Βενιζέλος!

 Μια δήλωση με πολλά νοήματα και μοναδικό αποδέκτη τον Γιώργο Παπανδρέου, έκανε πριν από λίγο στην Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

`Ξένο σώμα` θεωρεί τον Παπανδρέου ο Βενιζέλος!

Όταν ρωτήθηκε για τα ζητήματα που έθεσε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο κ. Βενιζέλος απάντησε:
«Δεν υπάρχουν εσωτερικά θέματα του ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν εξωτερικά του ΠΑΣΟΚ με τα οποία δεν ασχολούμαστε».

Ολόκληρος ο διάλογος με το δημοσιογράφο, στο πλαίσιο τις συνέντευξης Τύπου, που έδωσε ο κ. Βενιζέλος,στο τέλος της Συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών των χωρών μελών του

ΟΣΕΠ, έχει ως εξής:

– Δημοσιογράφος: Τι γίνεται με τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ; Αυτό που είπατε, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι επιλέξουν το δρόμο των εκλογών, αφορά και τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη του;
– Ευ. Βενιζέλος: Δεν υπάρχουν εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ. Εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν. Υπάρχουν εξωτερικά του ΠΑΣΟΚ, με τα οποία δεν ασχολούμαστε.
– Δημοσιογράφος: Αναφέρομαι στις τελευταίες δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου.

Οργή για τους Παπανδρεϊκούς και τις δηλώσεις τους

Νωρίτερα το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει τους παπανδρεϊκούς βουλευτές. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Τα ίδια πάντα δύο – τρία στελέχη που έχουν προφανώς κάνει την επιλογή τους και εκφράζουν μια πολύ συγκεκριμένη, αμετανόητη αντίληψη, επιδιώκουν να υπονομεύσουν, με αυτά που λένε κάθε λίγο και λιγάκι, τις προσπάθειες της χώρας και της παράταξης.
Ασεβούν σε βάρος των συντρόφων και συναδέλφων τους στο ΠΑΣΟΚ και κυρίως σε βάρος του ελληνικού λαού, τις αγωνίες και τις προτεραιότητες του οποίου αγνοούν στο όνομα των δικών τους μικρών προσωπικών στρατηγικών.
Ίσως έχουν την ψευδαίσθηση ότι προκαλούν κάποιο πολιτικό αποτέλεσμα, ενώ απλώς τροφοδοτούν παραπολιτικά σχόλια.
Το 2015 δεν είναι 2009-2010. Από την άλλη μεριά το 2009-2010 είναι πολύ κοντά και όλοι θυμούνται πρόσωπα και καταστάσεις.
Εμείς μένουμε επικεντρωμένοι στη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και τη σχετική εθνική ευθύνη όλων των μελών της Βουλής των Ελλήνων, στη δύσκολη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, στον σχεδιασμό της επόμενης φάσης της χώρας και στην ανάδειξη της θέσης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης ως εγγυητή της εθνικής σταθερότητας».


Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: