Δεκ 19 2014

Χαικάλης: “Μου έγινε ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ από 2 εώς 3 εκ. ευρώ για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας”!! (video)

xaiΣε μία αποκάλυψη-”βόμβα” προχώρησε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος και στη συνέχεια επιβεβαίωσε ο Παύλος Χαικάλης (που είναι και ο πρωταγωνιστής της καταγγελίας) σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Ο…Λαζόπουλος αποκάλυψε ότι έχει δει προσπάθεια χρηματισμού εν ενεργεία βουλευτή. Όπως δήλωσε λίγο αργότερα, πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Στη συνέχεια παρενέβη στην εκπομπή και ο ίδιος ο Παύλος Χαικάλης ο οποίος επιβεβαίωσε τα λόγια του Λαζόπουλου και είπε μάλιστα ότι γνωστός

οικονομικός παράγοντας του προσέφερε το ποσό των 700.000 ευρώ ως προκαταβολή και τα  υπόλοιπα θα τα εισέπραττε από διαφημιστικά. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αποκάλυψε ότι έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στον εισαγγελέα εδώ και περίπου 15 ημέρες.

Αναμένονται εξελίξεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφού στις 13:00 οι ΑΝΕΛ θα δώσουν συνέντευξη τύπου για το θέμα.

Δείτε τα βίντεο:3 Σχόλια

  • Ισόνομος Πολίτης on 20 Δεκεμβρίου 2014 at 15:11

  Αυτά είναι αστεία για αφελείς!
  Και ποιός μου λέει εμένα ότι……..δεν έγιναν κάπως διαφορετικά….τα πράγματα!!
  Και αυτό γιατί έχει μεγαλύτερη σημασία για την «ακροδεξιοαριστερή φάμπρικά» των ΤσιπροΑνέληδων το να γίνει θόρυβος…για να φθαρούν οι «άλλοι», παρά η ψήφο του αστείου Χαϊκάλη…
  Και ο Γιώργος Αποστολόπουλος και ο Π. Χαϊκάλη είναι νούμερα…..

  • nick on 20 Δεκεμβρίου 2014 at 16:35

  Δεν αποκλείει η Χρυσούλα Γιαταγάνα η υπόθεση να είναι στημένη μεταξύ Αποστολόπουλου και Καμμένου, όπως είπε η ανεξάρτητη βουλευτής ( προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ) σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Είναι ακόμη συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, και τον περασμένο Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να γυρίσω στους Ανεξάρτητους Ελληνες, ανέφερε η κ. Γιαταγάνα, η οποία πρόσθεσε ότι δεν είχε ποτέ σε εκτίμηση τον κ. Αποστολόπουλο.

  • nick on 20 Δεκεμβρίου 2014 at 16:36

  Συναλλαγή με τον Γιώργο Αποστολόπουλο για να παίξει στο Χρηματιστήριο στο εξωτερικό παραδέχθηκε ότι είχε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Είπε ότι είχε δώσει πριν από μήνες στον καταγγελλόμενο Γιώργο Αποστολόπουλο 5.000 ευρώ για επενδύσεις και εκείνος με τη σειρά του επέστρεψε 500 ευρώ ως κέρδη. Στη συνέχεια όμως, όταν του ζήτησε να του επιστρέψει όλο το ποσό, ο κ. Αποστολόπουλος του κατέβαλε μόνο 800 ευρώ.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: