Δεκ 24 2014

Success story: Οι Γερμανοί δίνουν bonus τα νησιά μας

– Το νησί αυτό βρίσκεται στον κορινθιακό κόλπο και έχει έκταση 10 στρεμμάτων

– Σύμφωνα με τα μεσιτικά γραφεία το συγκεκριμένο νησί πωλείται από 1,5 έως 1,6 εκατομμύρια ευρώ

nisi_569_355

Με την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων δώρο ένα ελληνικό νησί.

Μία απίστευτη όσο και προκλητική προσφορά κάνει μία γερμανική εταιρεία οπτικών, η οποία σε όποιον αγοράσει μία τεράστια ποσότητα γυαλιών, τότε τους προσφέρει δώρο ένα ελληνικό νησί.

Συγκεκριμένα, εάν κάποιος αγοράσει συγκεκριμένα προϊόντα από την εν λόγω γερμανική εταιρεία, θα λάβει ως δώρο ένα ελληνικό νησί και συγκεκριμένα, τον Άγιο Αθανάσιο, που βρίσκεται στον κορινθιακό κόλπο.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, η εταιρεία Libuda Optic World αναφέρει: “Οι διακοπές στη Μαγιόρκα θα ήταν καταπληκτικές, αν δεν υπήρχε τόσο πολύς τουρισμός. Ιδέα: Τι λέτε να αποκτήσετε το δικό σας νησί; Στη δική σας παραλία κανείς δεν θα σας ενοχλεί πια. Στον Κορινθιακό κόλπο, κοντά στην Ιτέα και όχι μακριά από τους Δελφούς, το χιονοδρομικό κέντρου του Παρνασσού και το ιστορικό λιμάνι του Γαλαξιδίου, βρίσκεται αυτό το καταπληκτικό νησί. Από το ίψωμά του προσφέρει μια υπέροχη θέα. Θα ήταν το ιδανικό σημείο για την κατασκευή μιας ιδιωτικής βίλας. Μεγάλος αριθμός από ελαιόδεντρα και πεύκα βρίσκονται διασκορπισμένα στο νησί, ενώ μια στενή αμμώδης παραλία βρίσκεται στο βορειοδυτικό μέρος του. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη και γεμάτη ψάρια”.

Η προσφορά της εταιρείας είναι το ελληνικό νησί και ισχύει είτε με την αγορά 420.000 σκελετών γυαλιών είτε με την αγορά 150.000 σκελετών, αλλά συμμετοχή 999.999 ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, το ελληνικό νησί δεν ανήκει στην εταιρεία, αλλά προσφέρεται από μεγάλα μεσιτικά γραφεία, κι αν ο πελάτης της εταιρείας αγοράσει όλα αυτά τα γυαλιά, τότε η εταιρεία θα αγοράσει το νησί για λογαριασμό του πελάτη.

Πληροφορίες: kathimerini.gr


Αρέσει σε %d bloggers: