Δεκ 30 2014

Κουρέτας: Το Ποτάμι διαλύεται…

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Κουρέτας: Το Ποτάμι διαλύεται…

Σκληρές καταγγελίες ενάντια στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεωοδωράκη, διατυπώνει ο διαγραφείς από το κόμμα και εκ των Ιδρυτικών του στελεχών Δημήτρης Κουρέτας, ο οποίος μιλώντας  στο thebest.gr εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι το «Ποτάμι″ πάει για διάλυση και επισημαίνει ότι «ο Θεοδωράκης θέλει ένα αρχηγικό κόμμα με 10- 15 βουλευτές άφωνους για να τους  διαπραγματευτεί ο ίδιος με το πολιτικό σύστημα. Θέλει ανθρώπους άοσμους και άχρωμους που να μην έχoυν φωνή για να κάνει κουμάντο ο Θεοδωράκης ο οποίος όπως αποδεικνύεται ενδιαφέρεται μόνο για την πολιτική του επιβίωση» λέει.

Αναφερόμενους στους λόγους που οδήγησαν στη σύγκρουση ο κ. Κουρέτας τονίζει ότι είχε εκφράσει εδώ και καιρό τις επιφυλάξεις του στον Σταύρο Θεοδωράκη εφιστώντας την προσοχή στο γεγονός ότι το «Ποτάμι″ γίνεται «κάτι άλλο από αυτό που ξεκίνησε, ένα κόμμα χωρίς διαδικασίες, χωρίς διαφάνεια, χωρίς πυξίδα» γεγονός που οδήγησε στην περιθωριοποίηση πολλών εκ των 30 ιδρυτικών στελεχών, τα περισσότερα από τα οποία είτε έχουν αναχωρήσει είτε ετοιμάζονται να αναχωρήσουν».

Σε ό,τι αφορά τους λόγους που επικαλέστηκαν για την διαγραφή του ο κ. Κουρέτας  απαντά: «Είναι αστεία αυτά. Στις ευρωεκλογές στη Λάρισα, πήρα 3.000 ψήφους  με τον δεύτερο να έχει 1.000. Αυτοί κανονικά θα έπρεπε να με πιέζουν να κατέβω υποψήφιος και όχι εγώ. Είναι εντελώς κουτό. Και βέβαια μιλούν για καταγγελίες που ποτέ δεν είδα. Αλλού είναι το θέμα, και αυτό το δείχνουν οι συνεχείς αποχωρήσεις. Χθες δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, σήμερα ο κ.Βανταράκης στην Πάτρα. Υπάρχουν περιοχές που το «Ποτάμι″ καταποντίζεται και άλλες που χάνει συνεχώς μέλη  τα οποία δεν  αναγνωρίζουν στο νέο κόμμα αυτό που ήταν όταν ξεκίνησε».

ΠΗΓΗ:

 


Αρέσει σε %d bloggers: