Ιαν 08 2015

Ο Γιώργος είναι ο χαζός της μεταπολίτευσης;

Αντώνη μην χτυπάς τον χαζό…

Όπως όλα τα χωριά έτσι και η μεταπολίτευση είχε αναγκη από ένα χαζό.

Ειδικά όταν έσκασε η Κρίση η μεταπολίτευση και ο πολιτικός κόσμος είχε άμεση ανάγκη από ένα χαζό για να του φορτώσει μια ολόκληρη χρεοκοπημένη χώρα !

Και τότε ο Γιώργος σήκωσε το χέρι και είπε: «Λεφτά υπάρχουν…»

«Πήρε την ευθύνη … δεν κρύφτηκε» λένε τώρα  οι υποστηρικτές του ενώ προσπαθούν να κάνουν την άγνοια του πολιτικό  προτέρημα.

 Όλα πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει το πολιτικό σύστημα.  Ο ΓΑΠ πήγε  μόνος του με τους βουλευτές που είχε επιλέξει προσωπικά,  και ανέλαβε να χρεοκοπήσει μια χώρα να την πάει στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο. Όλα τα ΜΜΕ τον στήριξαν μέχρις  εσχάτων, σημείο όπου επαναστάτησε ο κόσμος.

Ο Καραμανλής σώθηκε και ο Σαμαράς έγινε πρωθυπουργός. Το ΠΑΣΟΚ σχεδον διαλύθηκε αλλά κυβερνά ακομη, και η μεταπολίτευση -ως σκηνικό δυο κομμάτων 4 τραπεζών οικογενειών και ΜΜΕ- 5 χρόνια μετά το μνημόνιο υπάρχει ακόμη και επιτίθεται…

Ο Γιώργος που δεν έχει καταλάβει τίποτα(;) άλλα και δεν ξέρει τίποτα άλλο να κάνει στην ζωή του ως επάγγελμα,  έφτιαξε ένα κόμμα και αναζητά ψήφους εκ νέου!

Ο Γιώργος είναι ο χαζός της μεταπολίτευσης, αλλά ταυτόχρονα μας έδειξε ότι στην στην πολίτικη δεν χρειάζεται να είσαι έξυπνος αλλά να μαζεύεις γύρω σου λιγότερο έξυπνους από σένα πράγμα καθόλου δύσκολο!

 


Αρέσει σε %d bloggers: