Απρ 14 2015

Εφόσον δεχεσαι προπηλακισμό παρουσία μαρτύρων, πας στον εισαγγελέα και όχι στο Facebook ούτε στο iefimerida

zoiΕφόσον δεχεσαι προπηλακισμό -παρουσία μαρτύρων- πας στον εισαγγελέα και  όχι στο Facebook ούτε στο  iefimerida.  Σε αντίθετη περίπτωση οι καταγγελίες χωρίς αποδείξεις και οι δηλώσεις για video και οι φώτο που σβήστηκαν είναι τουλάχιστον για κλάματα.

Για  το θέμα  το οποίο μοιάζει με προσπάθεια σπίλωσης της πρόεδρου της βουλής  εβγαλε ανακοίνωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ για την Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Η ΟΜ Αιδηψού καταδικάζει απερίφραστα την προσπάθεια σπίλωσης της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, από κυρία γνωστών από το facebook νεοφιλελεύθερων απόψεων και αναρτήσεών της, επίπεδου -το λιγότερο-Μουρούτη.

Η κυρία βρέθηκε, λέει, μπροστά σε επεισόδιο, περνώντας με το φέρυ της Γλύφας και κατευθυνόμενη στον Αγ. Γιάννη τον Ρώσο, σε πρατήριο βενζίνης, μοναδική αυτή, εν μέσω χιλιάδων δημοκρατικών πολιτών της Β. Εύβοιας, όπου υπήρχε διένεξη μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και υπάλληλου.

Διαβεβαιώνουμε την κυρία, ότι η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κοσμεί την πόλη μας, η ευγένειά της είναι παροιμιώδης και χαίρει άκρας εκτίμησης, από το σύνολο των συμπολιτών μας.   Όλες τις ημέρες του Πάσχα, κυκλοφορούσε ανάμεσά μας μόνη της, χωρίς συνοδεία, παρευρέθη δε την Δευτέρα του Πάσχα, σε κηδεία συντρόφου, που αιφνίδια έφυγε από κοντά μας, φανερά συγκινημένη.

Η λεπτότητα του χαρακτήρα της, το ήθος και η ευγένειά της, δεν θα επέτρεπαν ποτέ να έχει τέτοιου είδους συμπεριφορά -όπως ισχυρίζεται η κυρία- σε υπαλληλικό προσωπικό. Όπως φαίνεται, ο δυναμισμός της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενοχλεί μεγάλα συμφέροντα, τα οποία δημιουργούν φανταστικές ιστορίες, προσπαθώντας να επισκιάσουν το έργο της…. Άδικος κόπος»!    


5 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • Astrexas on 15 Απριλίου 2015 at 00:14

  ..η κυρια προεδρος διεψευσε το γεγονος?

  • nick on 15 Απριλίου 2015 at 07:35

  τσ τσ δεν παίζεστε με τίποτα, ώστε το γεγονός «μοιάζει με προσπάθεια σπίλωσης της πρόεδρου της βουλής»
  ώστε λοιπόν ήξεραν οτι η κυρα Ζωή θα περνούσε απ το συγκεκριμένο πρατήριο την συγκεκριμένη ώρα και με πρόβλημα στο λάστιχο και της την είχαν στημένη, σατανικό σχέδιο Σαμαρά
  και η Ζωίτσα που κελαηδάει όλη μέρα, τώρα τι έγινε και μάλιστα σε προσπάθεια «συκοφάντησης» κατά τα λεγόμενα του άρθρου, της έφαγε η γάτα την γλώσσα, η φοβάται οτι μπορεί να υπάρχει βίντεο, γιατί για κάποιον που μπορεί και ξέρει ακόμα και διαγραμμένο μπορεί να ανακτηθεί
  όσο στηρίζετε και προσπαθείτε να κρύψετε αλαζονικές συμπεριφορές για να μην πω φασιστικές, τόσο περισσότερο θα ξεφεύγουν, αντι να την κράξετε να μαζευτεί αυτή που έκλεγε για τις καθαρίστριες το παίζει πριγκίπισσα στους άλλους εργαζόμενους, φαίνεται έχει το κορίτσι κλήση μόνο για καθαρίστριες οι άλλοι εργαζόμενοι τις φέρνουν αλλεργία

  • Panagiotidis on 15 Απριλίου 2015 at 08:06

  «Εφόσον δεχεσαι προπηλακισμό παρουσία μαρτύρων, πας στον εισαγγελέα»

  μυνηση σε βουλευτη;

  • MAKIS on 15 Απριλίου 2015 at 16:04

  ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ.

   • nick on 16 Απριλίου 2015 at 08:21

   δεν σου κάνει εντύπωση που η ΠτΒ ενώ μέχρι τώρα δεν άφηνε ούτε καρφίτσα να πέσει κάτω, είναι σε σιγή ασυρμάτου την ώρα μάλιστα που το «παραμύθι» την έχει κάνει ρόμπα

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: