Απρ 23 2015

Νικολούδης: Έρχονται πολλές συλλήψεις…

Νικολούδης: Έρχονται πολλές συλλήψεις...

Tη δήλωση ότι όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο αλλά και πως όλοι έχουν υποχρέωση να πληρώσουν τους φόρους που τους αναλογούν ανεξαρτήτως ποιοι είναι, έκανε ο υπουργός Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης, προαναγέλλοντας ουσιαστικές νέες “ηχηρές συλλήψεις”….

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του υπουργείου, «η κυβέρνηση, συστηματικά και μεθοδευμένα, προβαίνει στις απαραίτητες νομοθετικές παρεμβάσεις, την ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών και τη σύναψη διεθνών συμφωνιών, που θα της δώσουν τη δυνατότητα να εισπράττει τους νόμιμους φόρους από όλους, όσους οφείλουν, χωρίς καμία εξαίρεση, άσχετα με το ποιος είναι ο οφειλέτης και με το πού έχει διοχετεύσει τα χρήματά του».

«Τα αποτελέσματα των ενεργειών αυτών της κυβέρνησης, θα φανούν και μάλιστα σύντομα και με τρόπο απόλυτα πειστικό», συμπληρώνει ο κ. Νικολούδης.

Η ανακοίνωση του υπουργού κατά της Διαφθοράς έρχεται μια ημέρα μετά τη σύλληψη για φοροδιαφυγή του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα, ο οποίος κατέβαλε 1,8 εκατ. ευρώ για να μην του απαγγελθούν κατηγορίες.

 


Αρέσει σε %d bloggers: