Απρ 25 2015

ΥΠΟΙΚ: Ο Βαρουφάκης «προτίμησε την παρέα φίλων και συνεργατών»

Παρεξηγήθηκαν οι εταίροι που τους έχουμε χεσμένους και βγήκαν στο reuters να κλαφτούν!ΥΠΟΙΚ: Ποια απομόνωση; Ο Βαρουφάκης δεν μπορεί τα βαρετά δείπνα

Μία αιχμηρότατη απάντηση δίνουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, στο δημοσίευμα του Reuters περί πλήρης απομόνωσης του έλληνα υπουργού Οικονομικών από τους ομολόγους του στη Ρίγα της Λετονίας. Όπως λένε από το υπουργείο οικονομικών την Πέμπτη στο επίσημο δείπνο, «ο κ. Βαρουφάκης πήγε κανονικά και εκπροσώπησε τη χώρα».

Για το γεγονός ότι οι υπόλοιποι πήγαν για φαγητό με λεωφορείο και ο Βαρουφάκης

μόνος του με τα πόδια το υπουργείο λέει:»Όσον αφορά στο χθεσινό δείπνο επειδή ο κ,. Βαρουφάκης δεν μπορεί τα βαρετά δείπνα προτίμησε την παρέα φίλων και συνεργατών του και πέρασε πολύ καλύτερα».

Το  παραπολιτικό βεβαίως  που έδωσαν οι εταίροι στο reuters στερείται σοβαρότητας κάνει λόγο για αδιαφορία των υπουργών της ευρωζώνης προς τον Γιάννη Βαρουφάκη, αλλά και την επιλογή του κ. Βαρουφάκη να μην ακολουθήσει τους υπόλοιπους το βράδυ της Παρασκευής στο δείπνο μετά το Eurogroup και να μείνει στο ξενοδοχείο. Μάλιστα σημειώνεται η φράση αξιωματούχου στο διεθνές πρακτορείο ότι: «Δεν ήρθε καν στο δείπνο να εκπροσωπήσει τη χώρα του».


1 Σχόλιο

    • nick on 26 Απριλίου 2015 at 07:04

    όπως λεει και το λαϊκό άσμα: ….εγω παρέα θα κάνω με τον πόνο μου μη μου μιλάτε αφήστε με μόνο μου….

    η «αιχμηρότατη» απάντηση του υπουργείου ήταν οτι δεν καταδέχτηκε να μπει στο λεωφορείο, ήμαρτον ρε όχι άλλο σανό
    και το άλλο που λέγαμε μικροί: όλοι αντάμα αντάμα κι ο ψωριάρης χώρια

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: