Μαΐ 03 2015

«Θα χυθεί αίμα»: Σοκαριστικό ντοκουμέντο με ρατσιστικό παραλήρημα της Χρυσής Αυγής (video)

ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ

153701-xanewΒίντεο ντοκουμέντο για τη δράση της Χρυσής Αυγής βλέπει το φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτει τον τρόπο που οργανώθηκε το ρατσιστικό πογκρόμ που εξαπέλυσαν τα τάγματα εφόδου της το 2011

Το βίντεο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Εφημερίδα των Συντακτών αφορά τον τρόπο που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή το πογκρόμ κατά των μεταναστών και είναι από τα ελάχιστα που είναι ακόμα προσβάσιμο στο διαδίκτυο και δεν

κατέβηκε άρον άρον μετά τις συλλήψεις του 2013 -για ευνόητους λόγους.

Το συγκεκριμένο πογκρόμ κατά μεταναστών από χρυσαυγίτες, ακροδεξιούς και λοιπά φασιστοειδή ακολούθησε τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη τον Μάιο του 2011.

Μάλιστα το βίντεο ξεκινά με τη σύντομη ομιλία ενός χρυσαυγίτη, ο οποίος θέτει το πλαίσιο της συγκέντρωσηςπροτού φτάσει στην εξώθηση σε βίαιες πράξεις ενώ ξεκαθαρίσει πως σε ό,τι κάνουν πρέπει να έχουν τη συμπαράσταση της αστυνομίας.

Το πλήθος αρχίζει να χειροκροτεί και να επιδοκιμάζει, ενώ ακούγεται το σύνθημα: «Βία στη βία των ανθελλήνων!»

Στη συνέχεια ο ίδιος ο Κασιδιάρης παίρνει την ντουντούκα και λέει: «Αγαπητοί μου συμπατριώτες. Είμαι εδώ σαν Ελληνας πολίτης. Εκπροσωπώ μεν την παράταξη της Χρυσής Αυγής αλλά δεν υπάρχει λόγος να πολιτικολογήσουμε σήμερα. Σήμερα είμαστε όλοι εδώ σαν Ελληνες».

Το λόγο παίρνει επίσης ένας ακόμη Χρυσαυγίτης που καλεί τους πολίτες σε βιαιοπραγίες: «Καλό το Κύριε ελέησον, αλλά το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο Θεός. Εδωπέρα δεν ήρθαμε να κλάψουμε, εδωπέρα ήρθαμε να πάρουμε πίσω τις γειτονιές μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν χρειαστεί να χυθεί αίμα, θα χυθεί αίμα. Αυτό να το καταλάβουνε».

πηγη


Αρέσει σε %d bloggers: