Ιούν 17 2015

Η Ραχήλ θυμίζει στον Στουρνάρα την μοίρα των Ταγματασφαλιτών και ζητά παρέμβαση εισαγγελέα

rp_rachelmakri.jpgΤην παρέμβαση εισαγγελέα κατά του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, προανήγγειλε η Ραχήλ Μακρή με ανακοίνωση που εξέδωσε!

«Θυμίζουμε στον κ. Στουρνάρα ότι οι Γερμανοί εκτελούσαν τους ταγματασφαλίτες όταν πλέον δεν τους χρειάζονταν» λέει στην ανακοίνωσή της η Ραχήλ Μακρή κατηγορώντας ουσιαστικά τον Γιάννη Στουρνάρα ότι θέτει σε κίνδυνο το τραπεζικό σύστημα με τις προειδοποιήσεις του για ενδεχόμενο Grexit εάν δεν επέλθει συμφωνία με τους πιστωτές.

«Οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές οφείλουν να διερευνήσουν την ύπαρξη ενδεχόμενου δόλου στο σύνολο των δηλώσεών που διακυβεύουν την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος και υποκινούν άμεσα ή έμμεσα τους πολίτες σε πράξεις πανικού», αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Ως εκπρόσωπος των πολιτών θα αναλάβω όλες τις θεσμικές και κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που κρίνονται επιβεβλημένες για να στηρίξω την εθνική προσπάθεια χωρίς εκβιαστικά διλήμματα συμφωνιών που αποκλίνουν από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και στοχεύουν στην περαιτέρω φτωχοποίηση των πολιτών».


1 Σχόλιο

    • Ισόνομος πολίτης on 18 Ιουνίου 2015 at 12:43

    Ενώ ο Τσίπρας, ο Καμμένος, η Κωνσταντοπούλου, ο Μπαρουφάκης, ο Μπαλτάς, ο Λαπαβίτσας (καλό είναι να ψωνίζουμε με το δελτίο και να τρώμε λιγότερο…), ο Λαφαζάνης, ο Χουντής, ο Ήσυχος, ο Λεουτσάκος η Γαϊτάνη και άλλα «σαΐνια», τι κάνουν?
    Αυτοί δεν διακυβεύουν την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος και δεν υποκινούν άμεσα ή έμμεσα τους πολίτες σε πράξεις πανικού και απόγνωσης?
    Το συντομότερο δυνατόν να ξεκουμπιστείτε συριζοΑΝΕΛήτες για να δει έστω και την τελευταία στιγμή μια «άσπρη μέρα» ο Τόπος…

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: