Ιούν 18 2015

Σημαντικές παρουσίες Ευρωπαίων βουλευτών στο Διεθνές antiEU forum

'antiEU forum 2015'

Σημαντικές παρουσίες βουλευτών, οικονομολόγων, συνδικαλιστών στο Διεθνές αντιΕΕ Φόρουμ που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 26 έως και τις 28 Ιουνίου 2015, στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών.
Μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν:

Η Inge Höger, βουλευτίνα του Die Linke, από το 2005, έχει αναπτύξει πολύπλευρη δραστηριότητα και ως ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2010, μαζί με τους Ανέτ Γκροτ, επίσης βουλευτίνα του Die Linke, και Νόρμαν Πες, πρώην βουλευτή του ίδιο κόμματος, συνόδευσε τη διεθνή βοήθεια που μετέφερε το καραβάνι αλληλεγγύης στη Γάζα, επιβαίνοντας στο πλοίο “Μαβί Μαρμαρά”, το οποίο κατέλαβαν στα διεθνή ύδατα, πειρατικά, οι Ισραηλινοί, οδηγώντας στο θάνατο 9 Τούρκους πολίτες.

Η Ι. Χέγκερ θα μιλήσει στην ολομέλεια της Παρασκευής 26/6 που έχει ως θέμα: Είναι η Ε.Ε το κοινό μας σπίτι; Διδάγματα από το ελληνικό «πείραμα» σχετικά με την κρίση, το χρέος, την Ευρωζώνη και την Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότεραΟ Χαβιέ Κούσο Περμούι, είναι ευρωβουλευτής της Ενωμένης Αριστεράς Ισπανίας.

Γεννημένος το 1968, καλλιτέχνης, εργαζόμενος τεχνικός ήχου της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, κοινωνικός και πολιτικός αγωνιστής, εξελέγη ευρωβουλευτής το 2014.

Στη διάρκεια αυτών των 10 και πλέον χρόνων, ο Χαβιέ Κούσο είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει από πρώτο χέρι τη Μέση Ανατολή και να συμμετάσχει σε πολλά εθνικά και διεθνή φόρα για τη Μέση Ανατολή και το διεθνές δίκαιο.

Η συμμετοχή του Χαβιέ Κούσο στην ολομέλεια του Σαββάτου 27/6, 12 το μεσημέρι, η οποία θα εξετάσει το θέμα “Η Ε.Ε και οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή. Αίτιακαιαποτελέσματα”, αποτελεί μια σημαντική συμβολή.
Διαβάστε περισσότερα

εδώ το πρόγραμμα


Αρέσει σε %d bloggers: