Ιούν 24 2015

Να βάλουμε άλλον Πρωθυπουργό να προσκυνήσει, προτείνει ο Σαμαράς!

μερκελιστεςΣυνέντευξη στο περιοδικό Crash παραχώρησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και προτείνει μία μεταβατική κυβέρνηση συνεργασίας για να βγει η Ελλάδα από το αδιέξοδο, που ενδεχόμενα να βρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας αν δεν μπορεί να περάσει τη συμφωνία από τη Βουλή.

Ο πρώην Πρωθυπουργός σημειώνει πως στη μεταβατική αυτή κυβέρνηση Πρωθυπουργός δεν μπορεί να είναι ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά δεν ζητάει να είναι και ο ίδιος.


“Αν η κυβερνητική πλειοψηφία δεν στηρίξει την όποια συμφωνία φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή, έχουμε απώλεια της δεδηλωμένης. Και ασφαλώς πρέπει να υπάρξει άλλος κυβερνητικός συνασπισμός στη συνέχεια. Και αυτό απαιτεί μια μεγάλη εθνική συνεννόηση. Και για την παραμονή της χώρας στο ευρω και για την έξοδο από την κρίση”, τονίζει συγκεκριμένα ο Αντώνης Σαμαράς.

Στο ερώτημα δε εάν θα έμπαινε σε μία κυβέρνηση υπό τον κ.Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ν.Δ απάντησε: “Αν ο κ. Τσίπρας έχανε την δεδηλωμένη, ούτε εκείνος θα ήταν σωστό να παραμείνει πρωθυπουργός. Δική μου επιδίωξη δε είναι να μπω σε μια κυβέρνηση από την σημερινή Βουλή.Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να γίνουν εκλογές άμεσα, γιατί δεν το αντέχει η χώρα. Κι αν απολεσθεί η δεδηλωμένη, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι ο κ. Τσίπρας, με όσους δικούς του συμφωνούν, να προχωρήσει σε μια συμφωνία με την Ευρώπη, με τη βοήθεια τη δική μας”.2 Σχόλια

  • nick on 24 Ιουνίου 2015 at 21:16

  ΟΧΙ Αντώνη άσε τον εκεί που είναι, μια χαρά έχει σκύψει ο Αλέξης
  όλη η δόξα δική του και του Καμμένου φυσικά
  πήγαν με φορά, με επιπολαιότητα και απερισκεψία οι απατεώνες να καταργήσουν δήθεν 1 δις μέτρα και μας έφεραν αριστερό λογαριασμό πάνω απο 10 δις ….. για την ώρα
  η απορία μου υπάρχει ακόμα, ο Πάνος πως πέφτει στα τέσσερα, είναι κομμάτι άβολος

  • nick on 24 Ιουνίου 2015 at 21:19

  Νίκος Νικολόπουλος ‏

  ΑΛΕΞΗ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ
  ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ
  ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
  ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ
  ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: