Ιούν 27 2015

Μαξιμου: Τα τελεσίγραφα οι Ελληνες τα επιστρέφουν

Εμπρός για νέα επέτειο!

FireShot Screen Capture #674 - 'επατετειο του οχι - Αναζή_' - www_google_gr_search_q=στα+σκατα&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=e_iOVZPyOsmBU9z6gegN&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1024&bih=615#tbm=«Ο ελληνικός λαός την επόμενη Κυριακή αποφασίζει για την αξιοπρέπεια του απερίσπαστος από στυγνούς εκβιασμούς».

 «Ο κ. Ντάισελμπλουμ και το Eurogroup αποφάσισαν την Πέμπτη να δώσουν τελεσίγραφο στην Ελλάδα να αποδεχτεί την πρόταση των Θεσμών. Σήμερα ξαφνικά ανακάλυψαν ότι η Ελλάδα διέκοψε τις διαπραγματεύσεις» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές για τις εξελίξεις στο Eurogroup. 


Υπογραμμίζουν ότι «όλη η διεθνής κοινή γνώμη γνωρίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πρόταση, η οποία μάλιστα τη Δευτέρα στο ΕuroSummit θεωρήθηκε ως μια πολύ καλή βάση για συζήτηση» και προσθέτουν πως «οι Θεσμοί κατέθεσαν προτάσεις παράλογες που δεν θα γίνονταν αποδεκτές από καμία ελληνική κυβέρνηση».

«Τα τελεσίγραφα όταν κατατίθενται ενίοτε επιστρέφουν» τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές και επισημαίνουν ότι ο ελληνικός λαός την επόμενη Κυριακή αποφασίζει για την αξιοπρέπεια του απερίσπαστος από στυγνούς εκβιασμούς.Αρέσει σε %d bloggers: