Ιούλ 13 2015

Οι πρόωρες εκλογές είναι μονόδρομος. Ο Τσιπρας δεν έχει εντολή για Grexit αλλά ούτε για μνημόνιο !

tsiprasΟι πρόωρες εκλογές είναι μάλλον μονόδρομος. Ο Τσιπρας δεν έχει εντολή για Grexit αλλά ούτε για μνημόνιο. Επιπλέον έχει πρόβλημα στην ΚΟ που πρέπει να λυθεί…

Προφανώς δεν μπορούσε να το κάνει με τις τράπεζες κλειστές..! Πήρε τη συμφωνία ανοιγει τις τράπεζες -η αξιωματική αντιπολίτευση τον στηρίζει με ομοψυχία και πιο πιστά από την καλύτερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖA- και πάμε σε εκλογές με το δίλημμα Τσιπρας ή άλλος…

και το ερώτημα είναι ποιος άλλος;4 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • RYaN on 13 Ιουλίου 2015 at 21:01

  Ο λαός (άσχετα με το ποιο ερώτημα νόμιζε ότι απαντούσε) στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου είπε ΟΧΙ σε ένα πρόγραμμα 5 μηνών, με μέτρα 8 δισ., με άγνωστη δυνατότητα χρηματοδότησης (εκτιμήσεις και μόνο υπήρχαν για 11 δισ.) και με πρακτικά ανύπαρκτη δυνατότητα άντλησης κοινοτικών ενισχύσεων ως αντιστάθμισμα από το πακέτο Γιούνκερ μέσα σε 5 μόνο μήνες!

  Χθες, επιτεύχθηκε μία πολύ διαφορετική συμφωνία για 3 χρόνια, με μέτρα άγνωστου ύψους (θα εξαρτηθούν από την πορεία της οικονομίας, αλλά θα μπορούσαν να καταλήξουν στα 15 δισ. της ελληνικής πρότασης που πέρασε από τη βουλή), με χρηματοδότηση 82 έως 86 δισ. και με κάθε δυνατότητα να αντληθούν και να προσανατολιστούν κατάλληλα κοινοτικά κονδύλια έως 35 δισ. μέσα στα 3 αυτά χρόνια.

  Οι εκλογές μέσα στο καλοκαίρι δε θα βοηθούσαν, αφού υπάρχουν μέσα σ’ αυτό εκταμιεύσεις μαμούθ και φυσικά θα γίνουν με κλειστές τράπεζες, χωρίς καθόλου ευρώ και χωρίς καθόλου δραχμές !!!

  • Ισόνομος Πολίτης on 13 Ιουλίου 2015 at 22:22

  Έχω και παλιότερα τονίσει επανειλημμένα ότι υπάρχουν δύο τάσεις στο πολιτικό σκηνικό και στην κοινωνία των Ελλήνων πολιτών:
  Τα Δημοκρατικά κόμματα και οι πολιτικές κινήσεις με φιλοευρωπαϊκό πρόσημο και εκείνοι, που συγκαταλέγονται στους ευρωσκεπτικιστές και τους αντιευρωπαϊστές..
  Το 84% των Ελλήνων βουλευτών και το αντίστοιχο των Ελλήνων πολιτών, τάσσονται στο φιλοευρωπαϊκό τόξο.
  Όσο σκληρά και υφεσιακά και αν είναι τα επερχόμενα μέτρα με βάση τη σημερινή συμφωνία των Βρυξελλών, αυτά θα περάσουν και θα νομοθετηθούν κανονικότατα και με πολύ μεγάλη πλειοψηφία.
  Πάνω από όλα προέχει η Αξιοπιστία της χώρας και το ισχυρό προσδέσιμο της με την προηγμένη ευρωπαϊκή οικογένεια.
  Εκεί μέσα ισχυροποιήσαμε δυνατά φιλικά ερείσματα και εκεί ανήκουν το μέλλον και οι προοπτικές μας.
  Οι πρόωρες εκλογές και τα πολιτικάντικα τερτίπια μερικών, απάδουν της κρισιμότητας της νέας μεταπολιτευτικής κατάστασης που διαμορφώθηκε την τελευταία εβδομάδα.
  Αυτή η κυβέρνηση θα στηριχθεί από τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις για να φέρει σε πέρας τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις που επωμίστηκε και θα της δοθεί ταυτόχρονα η δυνατότητα, να απομακρύνει όλους όσους θέλουν να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία..
  Τους ευχόμαστε στο καλό…… και να έχουν την καλή αντάμωσή τους στα «γουναράδικα»…..
  Καιρός ήτανε πιά..

  • MAKIS on 13 Ιουλίου 2015 at 23:25

  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΝΔ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ? ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ?

  • nick on 15 Ιουλίου 2015 at 17:50

  και τι εντολή πήρε ο χαρούμενος, να παίξει τσικεν γκεϊμ με τον βαρουφάκη;
  και τελικά λιγοψύχησε αφου στην πορεία διέλυσε τα πάντα

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: