Αυγ 25 2015

Λαϊκή Ενότητα: Πρώτος στο Επικρατείας ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος

stathisΗ συμμετοχή του γνωστού σκιτσογράφου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας επισφραγίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του νεοσύστατου κόμματος. Τι δηλώνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας θα είναι ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνάντηση που είχε στη Βουλή με τον γνωστό σκιτσογράφο επισφράγισε τη συμμετοχή του δεύτερου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.Μετά τη συνάντηση, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας» δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που δίνεται η δυνατότητα να συναντηθώ με τον Στάθη, όχι μόνο σε συγκλίνουσες πολιτικές θέσεις που πάντοτε είχαμε αλλά και σε μια κοινή εκλογική μάχη. Σε μια πορεία που θα είναι μακρόπνοη και με στρατηγικά χαρακτηριστικά για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Και θα την αλλάξουμε την Ελλάδα» είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι δεν είναι πλασμένοι για να ζούνε σκλάβοι. Και το μνημόνιο μας έχει σκλαβώσει» σημείωσε από την πλευρά του ο Στάθης Σταυρόπουλος και πρόσθεσε: Πιστεύω επίσης ότι τα επόμενα χρόνια, η Ευρώπη θα κλυδωνίζεται».
1 Σχόλιο

    • αστρεχας on 26 Αυγούστου 2015 at 15:17

    Η αριστερα σε συγχηση με τον ….
    ….τσιπρα να προσανατολιζεται να μην κατεβει ουτε και ο ιδιος με τον συριζα…και να δηλωσει απλος στρατιωτης(βουλευτης) στην λαικη ενοτητα.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: