Αυγ 25 2015

Λαπαβίτσας: «Η δραχμή δεν είναι λύση του προβλήματος αλλά μέσο για την επίτευξη της λύσης». (video)

lapavitsas«Η δραχμή δεν είναι λύση του προβλήματος», σημείωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση «αλλά μέσο για την επίτευξη της λύσης»  τονισε κ Λαπαβίτσας  μιλώντας στο Mega

«Πρώτο βήμα είναι η στάση πληρωμών του χρέους στους δανειστές, με εθνικοποίηση των τραπεζών», είπε ο βουλευτής της «Λαϊκής Ενότητας» Κώστας Λαπαβίτσας.

«Θέλουμε στάση πληρωμών στους δανειστές για να υπάρξουν πόροι ώστε να μην σπαταλούνται χρήματα, αλλά να πηγαίνουν στις ανάγκες της οικονομίας και της κοινωνίας».

«Θέλουμε πραγματική εθνικοποίηση των τραπεζών. Οι τράπεζες θα πάρουν ξανά χρήματα, 25 δισ. ευρώ. Δεν δανείζουν την οικονομία, τις επιχειρήσεις και θα επιβραβευθούν, ενώ άλλοι τομείς δεν «μεταρρυθμίζονται» δεν παίρνουν κάτι».

«Η δραχμή δεν είναι λύση του προβλήματος», σημείωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση «αλλά μέσο για την επίτευξη της λύσης», ενώ σημείωσε επίσης πως «στοχεύουμε σε κυβερνητική εξουσία»

3 Σχόλια

  • Πούπα Μομφεράτου on 25 Αυγούστου 2015 at 21:47

  Πόσα χρόνια λέμε (μεσα σε αυτό το μπλόγκ) ότι η στάση πληρωμών είναι το πρώτο βήμα και όχι η έξοδος απο την ευρωζώνη;;;;; Αν πάμε αντίστροφα είναι σάν να παραδεχώμαστε το σχέδιο Σόιμπλε που μας θέλει σε δραχμή με πλήρη και κανονική αποπληρωμή χρέους και τόκων. Ο Λαπαβίτσας πρέπει να μιλάει πιό συχνά και να κάνει γρήγορα το οικονομικό προγραμμα της Λαικής Ενότητας ώστε να μήν μπορούν οι γερμανοτσολιάδες να σπεκουλάρουν ελεύθερα.

  • MAKIS on 25 Αυγούστου 2015 at 22:16

  τη σταση πληρωμων και συζητηση απο το μηδεν με τους ευρωπαιους το ειχε προτεινει κι ο τσιπρας, αλλα τα γυρισε. και αυτο ηταν το μοιραιο του λαθος.

  • nick on 26 Αυγούστου 2015 at 13:03

  ε ρε γλέντια θα μιλάει ο Λαφαζάνης για δραχμή και θα τον ρωτάει το υπόλοιπο συριζα που θα βρει τα λεφτά
  σύντροφοι πολλά παραμύθια διαβάζατε μικροί κι απ οτι φαίνεται εξακολουθείτε ακόμα

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: