Σεπ 01 2015

Αποχώρησαν από ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συνεχίζουν τον αγώνα με τη Λαϊκή Ενότητα !

antarsya1389106077Την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συνεργασθούν εκλογικά με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ανακοίνωσαν οι συλλογικότητες ΑΡΑΝ (Αριστερή Ανασύνθεση) και ΑΡΑΣ (Αριστερή Αντικαπιταλιστική Συσπείρωση), μετά την απόφαση του κόμματος για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Οι οργανώσεις, γνωστότερες από τη συμμετοχή τους στο πανελλαδικό φοιτητικό σχήμα Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση (ΕΑΑΚ), αποτελούσαν ιδρυτικές συνιστώσες της Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Συνεργασίας για την Ανατροπή (ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Συνελεύσεις των τοπικών οργανώσεων της Λαϊκής Ενότητας, εξάλλου, θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη χώρα, προκειμένου να επιλεγούν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις υποστήριξης στη Λαϊκή Ενότητα, από στελέχη και ανεξάρτητες προσωπικότητες της Αριστεράς, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της ΛΑ.Ε. με την απερχόμενη πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Αρέσει σε %d bloggers: