Σεπ 02 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ βυθίζεται σε θεωρίες συνωμοσίας

ΣΥνομωμοσιολογική ΡΙΖοσπαστική Αριστερά

Tsipras-Merkel«Έβλεπαν «ότι το πάθος ενός λαού για να σταματήσει η υποτέλεια δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και έφτιαξαν την αριστερή παρένθεση» ανέφερε ο κ. Τσιπρας κατά την περιοδεία του στα ανώγεια μιλώντας  για «κάποιους»…

Ο κ. Τσιπρας απέδωσε  μάλιστα την ευθύνη σε «αυτούς» για το γεγονός ότι πάμε σε εκλογές. Ειδικότερα μίλησε για  «αυτούς» που φοβήθηκαν ότι το πάθος ενός λαού για να σταματήσει η υποτέλεια δεν μπορούσε να συγκρατηθεί.
Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα αμέσως μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου, υπήρχε σχέδιο προκειμένου «αυτοί» να εγκλωβίσουν την κυβέρνηση και την χώρα.

«Έβλεπαν ότι το πάθος ενός λαού για να σταματήσει η υποτέλεια δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και έφτιαξαν την αριστερής παρένθεση».

Τέλος, ο κ. Τσίπρας έδωσε από τα Ανώγεια την υπόσχεση ότι θα πολεμήσει όχι για τις γερμανικές αποζημιώσεις, αλλά για τις γερμανικές οφειλές. Γιατί οφειλές είναι, όπως χαρακτηριστικά είπε από πλευράς της Γερμανίας προς μία χώρα που υπέστη την βαρβαρότητα και τις συνέπειες της Κατοχής.

Τους έστησε μια ώρα μετά τις τσικουδιές

Αρέσει σε %d bloggers: