Σεπ 11 2015

Ο Μπουτάρης διώχνει την Λαϊκή ενότητα από το δημαρχείο λέγοντας «δρόμο, δρόμο» (video)

ΛΑΕ: «Μας απαγόρευσε προεκλογική συγκέντρωση διώχνοντάς μας, λέγοντας ‘δρόμο, δρόμο»

tumblr_mtr99aN8Ed1rokisqo1_1280Η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Δέσποινα Χαραλαμπίδου, προέβη σε καταγγελία εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη επειδή αρνείται να παραχωρήσει την πλατεία του Λευκού Πύργου για την πραγματοποίηση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος. Τι απαντά ο Γ. Μπουτάρης στη Λαϊκή Ενότητα

Επίσκεψη στο Δήμαρχο κ. Μπουτάρη έκανε σήμερα αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας με τη βουλευτή Δέσποινα Χαραλαμπίδου, τους υποψήφιους βουλευτές Χριστίνα Σουλτανίδου και Παύλο Μαλαχτάρη και μέλη της ΛΑΕ Θεσσαλονίκης, για το ζήτημα της άρνησης παραχώρησης του παραλιακού τμήματος κάτω απ΄ το Λευκό Πύργο για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του σχηματισμού.

Όπως αναφέρει η Λαϊκή Ενότητα, ο δήμαρχος τη Θεσσαλονίκης δεν τους δέχτηκε καν στο γραφείο του και δεν είχε καμία πρόθεση, όχι μόνο να συζητήσει, αλλά ούτε και να αιτιολογήσει την αυταρχική του απόφαση.

«Στην προσπάθεια των εκπροσώπων της Λαϊκής Ενότητας να του εξηγήσουν πως με την απόφασή του αυτή ουσιαστικά αποκλείει τη Λαϊκή Ενότητα από την πραγματοποίηση ανοιχτής δημόσιας εκδήλωσης όχι μόνο ήταν αμετάπειστος, αλλά έδιωξε την αντιπροσωπεία με τη φράση: «δρόμο, δρόμο», που συνοδευόταν και από τη χαρακτηριστική κίνηση», αναφέρουν.

Δείτε το video:


«Ως γνωστός θιασώτης του μνημονίου, της λιτότητας, του ξεπουλήματος και της υποτέλειας, έχει κάθε λόγο να θέλει να φιμώσει τη Λαϊκή Ενότητα, το μόνο σχηματισμό που αμφισβητεί ανοιχτά τα μνημόνια και προτάσσει έναν εναλλακτικό δρόμο δίνοντας προοπτική στο λαό και τη νεολαία. Και γι’ αυτό ακριβώς χάνει την ψυχραιμία του και λησμονεί τους τρόπους του. Φοβάται ο κ. Μπουτάρης την επιστροφή του λαού στο Λευκό Πύργο, το σύμβολο των αγώνων που έχουν γίνει ενάντια στη μνημονιακή λεηλασία. Μάλλον λοιπόν ήταν άστοχο να τον παρομοιάσουμε με τον Λουδοβίκο τον 16ο καθώς σήμερα μας θύμισε περισσότερο… το Ναπολέοντα Βοναπάρτη.

Η Θεσσαλονίκη δεν είναι φέουδο κανενός Μπουτάρη», καταλήγουν σε σχετική ανακοίνωση.

1 Σχόλιο

    • MAKIS on 11 Σεπτεμβρίου 2015 at 23:24

    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ. ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ? ΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟ??? ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ…

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: