Σεπ 22 2015

Ψηλά το κεφάλι ρε……Θα τσακίσουμε και αυτούς τους μνημονιακούς

Γράφει ο Airetikos

1Εντάξει, παιδιά εκλογικά τον ήπιαμε….

Το αριστερό αντιμνημονιακό μέτωπο ηττήθηκε κατά κράτος προχθές, με το ΚΚΕ να χάνει ψήφους και την ΛΑΕ να μένει για 6.000 ψήφους εκτός βουλής, γιατί απλά οι όντως χαρισματικές προσωπικότητες εντός της, δεν λένε από μόνες του, τίποτα στον λαό, αν δεν του έχεις σχέδιο, εμπλουτισμένο με ειλικρίνεια και όραμα. Το δεύτερο είναι το πιο βασικό!

Η νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κάνει πάρτι από την Κυριακή, και λέει ότι το μνημόνιο νομιμοποιήθηκε. Αφήστε τους, να ψήνονται μεταξύ τους. Το μνημόνιο απονομιμοποιήθηκε το δημοψήφισμα του Ιουλίου, απλά τις εκλογές δεν βρέθηκε κάποιος να εκφράσει αυτή την απονομιμοποίηση. Η ΛΑΕ δεν πρόλαβε, έκανε και λαθάκια….

Τα μνημόνιο, μπαίνουν σε ταχεία εφαρμογή. 85 εφαρμοστικοί νόμοι, εγκληματικοί για την κοινωνία, πρέπει να περάσουν μέχρι τον Δεκέμβριο. Δεν λέω με τίποτα να ακουμπήσουμε τις ελπίδες μας, σε κάποιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα θυμηθούν ότι κάποτε ήταν αριστεροί, θα πει κάποιος έχουν καβάτζες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι. Αλλά τα πράματα και για την μνημονιακή αντιπολίτευση, όσο ψηφίζει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, αφού θα αβαντάρουν τον πιο συμπαθή μνημονιακό Τσίπρα υποστηρίζοντας τον! Αλλά το σημαντικότερο, είναι ότι αυτοί οι 85 εφαρμοστικοί νόμοι θα θυμώσουν τον λαό. Θα ζητάει το περίφημο-αστείο παράλληλο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, και θα του σερβίρονται Success Story-αλά Σαμαρά και θα του ανεβαίνει η πίεση το 25!

Πρέπει να μπλοκάρουμε την εφαρμογή των μνημονίων, στον δρόμο, στις γειτονιές. Να μην υπάρχει η ψευδαίσθηση, ότι αν κινηθούμε, εμείς οι αποφασισμένοι, δεν θα ακολουθήσει πολύ σύντομα ο λαός. Ελπίδα θέλει ο κόσμος πάλι, αφού την προηγούμενη του την τσάκισε ο Αλεξάκος, και μόλις την δει αυτή τη φορά θα φανεί πιο αποφασισμένος.

Σταματήστε τους θρήνους, έχουμε δουλειά να κάνουμε….Πρέπει να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα του κόσμου της εργασίας, που είναι και δικά μας!
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: