Σεπ 22 2015

8 Βουλευτές του Βασίλη λεβέντη ψάχνουν κόμμα

Οι 9 όροι του Βασίλη Λεβέντη στον Αλέξη Τσίπρα
Ποιους όρους επέβαλε στους βουλευτές του

3bb4e015d79596e34c6f518907d2fa9cΛίγες ώρες απέμειναν προκειμένου ο Βασίλης Λεβέντης και τα στελέχη του να μπουν στη Βουλή. Οι διεργασίες στην Ένωση Κεντρώων για την είσοδο στη Βουλή είναι πυρετώδεις. Ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης έχει επιβάλει κανόνες αυστηρούς για τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος.

Οπως γράφει ο «Βηματοδότης», ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων ειδοποίησε ήδη τους οκτώ εκλεγέντες βουλευτές ότι θα έχουν θητεία στη Βουλή ως τον Φεβρουάριο. Θα προσλάβουν επιστημονικούς συνεργάτες τους πρώτους επιλαχόντες στην εκλογική τους περιφέρεια, οι οποίοι και θα τους αντικαταστήσουν μετά την παρέλευση του εξαμήνου. Τους ειδοποίησε επίσης ότι αυτός και άλλοι οκτώ θα ορκιστούν ως βουλευτές με θρησκευτικό όρκο, ενώ τους προέτρεψε να μην πάρουν βουλευτικό αυτοκίνητο. Όπως είναι λογικό και αναμενομενο και οι 8 εκλεγμένοι βουλευτές αναζητούν νέα πολιτική στέγη μέσα από την οποία θα κρατήσουν την έδρα τους για όλη την τετραετία και πιθανόν θα διεκδικήσουν με νέο κόμμα την επανεκλογή τους.

Ακόμη όπως αναφέρει η γνωστή στήλη από tovima.gr, ο κ. Λεβέντης θα αποστείλει επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα με την οποία θα του λέει ότι, αν θέλει συνεργασία, πρέπει να δεχθεί εννέα όρους (ανάμεσα στους οποίους και η απόλυση από το Δημόσιο όλων των συγγενών των βουλευτών και των υπουργών) ή διαφορετικά θα τον καταψηφίσει στις προγραμματικές δηλώσεις. Δεν είναι σίγουρο όμως οι οι βουλευτές του θα πειθαρχήσουν
2 Σχόλια

  • Τσελέντης θεοδωρος on 22 Σεπτεμβρίου 2015 at 19:40

  1)Οι βουλευτές του Λεβέντη εχουν προυπογράψει για τήν 6μηνη θητεία τους.
  2)Από τους 9 ορους εάν δεχθεί ο Τσίπρας τους 6 καί ανω,συμφωνεί καί ο Λεβέντης
  Οι βουλευτές θά ειναι μαζί μέ τούς επόμενους στά γραφεία ωστε νά ξέρουν καί οι επόμενοι τί θά παραλάβουν..!!

   • pap-net on 22 Σεπτεμβρίου 2015 at 20:07
    Author

   Μην παίρνεται όρκο ότι θα παραδώσουν όλοι την έδρα τους

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: