Σεπ 23 2015

Ο ΓΑΠ στήριξε ΣΥΡΙΖΑ και πήρε υπουργείο

tzakri-gap

υφυπουργός Βιομηχανίας: Θεοδώρα Τζάκρη

Τη στήριξη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο Γιώργος Παπανδρέου. Λίγες ημέρες μετά τη δημόσια τοποθέτηση του αδερφού του Νίκου ότι θα ψηφίσει Ποτάμι, ο Πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, επισημαίνει ότι η χώρα δεν μπορεί να αποτύχει, ενώ στη δήλώσή του δεν παραλείπει να ασκήσει δριμύτατη κριτική στον Αντώνη Σαμαρά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν συμμετέχει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου επειδή το ΚΙΔΗΣΟ δεν διαθέτει την απαραίτητη οικονομική άνεση για προεκλογικό αγώνα…

Στην σύνθεση της νέας κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου υπάρχουν και δύο ονόματα που αποτελούν «έκπληξη», τα οποία μάλιστα προέρχονται και από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Και στο πρόσφατο παρελθόν είχαν διατελέσει μέλη της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο λόγος για την Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία εκλέχθηκε βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα (ήταν πρώτη στο ψηφοδέλτιο), ενώ το 2009 ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ της είχαν ανατεθεί καθήκοντα υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Επίσης, ο Μάρκος Μπόλαρης (βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ – 4ος στο ψηφοδέλτιο) το 2009 είχε οριστεί υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ενώ τον Ιούνιο του 2011 ορίσθηκε υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

Αρέσει σε %d bloggers: